- 2 Temmuz 2011
- 138.185
- 58.972
- 5.488
Scoutibo futbolcudan anlar,futboldan anlar ama fatih hoca kadar degil tabi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
boş boş yorumlar, 2 tane kaliteli,dinamik, temposu yüksek oyuncu. Önlerinde de 1000iq Cicaldau.. bu ortasaha iş yapmayacakta kim yapacak allah aşkınabu oyunculara modern orta saha demeyi bilip sonra aynı anda oynamaz çekiyolar. Hani 2 tane ilicic de alsan doru sistemde oynatırsın. yeni nesil ahmet çakarlar bunlar sanırım.
doğan alemdarı kiralasak
nasıl olur
SOLDdoğan alemdarı kiralasak
nasıl olur
boş boş yorumlar, 2 tane kaliteli,dinamik, temposu yüksek oyuncu. Önlerinde de 1000iq Cicaldau.. bu ortasaha iş yapmayacakta kim yapacak allah aşkına
Morutan'ın pederi de old Galatasaraylıymış
sıddık uçtu falcao ve babel de gidiyor. gitmeyecek diye bir şey yok. olumlu düşünelim plsGitmezse
Bende anlamadım. Bu arkadaş hep bi atarlı, raconlu, ben bilirim modunda zaten twitter da. Abi abi abi yazıyor herkes. Necidir bilmiyorum.niye analarına mı küfür etmişler
İkisi beraber oynamaz demişti galiba daha önce
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
pp'ye bak zaten twitter agasıBende anlamadım. Bu arkadaş hep bi atarlı, raconlu, ben bilirim modunda zaten twitter da. Abi abi abi yazıyor herkes. Necidir bilmiyorum.
O profil uyacak olsa Ozan'ı göndermezlerdi, pas yönü kuvvetli birisini istiyor oraya.bence gustavo'nun yanına uyardı
yabancı sınırı eski haline getirilsin %1000000 başarılı olur, olmama şansı yok. kıyamet kopsa gene başarılı olur bu yapılanma hocadan bilmem kimden bağımsız. yeter ki elde ki kovalardan, bidonlardan kurtulalım ve sınır eski haline getirilsinransfermarkt verilerine göre kadro değerleri:
lazio 327m
marsilya 253m
galatasaray 100m
lokomotiv moscow 78m
takımların yaklaşık maaş bütçeleri:
lazio 50m
galatasaray 40m
marsilya 40m
lokomotiv moscow 25m
falcao+babel+feghouli+diagne maaş: 14 m eur
normalde grubun en az maaş ödeyen takımı olurduk bu 4 oyuncu haricinde.
her zaman özendiğimiz, genç, az maaş bütçeli, tempolu takım olma yolunda dev bir adım attık resmen. inşallah başarılı olur bu yapılanma yahu.
Lazıo yu Moskovayı ıcerde dısarıda gecersek Marsılyayı da rahat gecerız ama o kadar kolay degıl puan tablosu bırbırıne yakın olur bu gruptaLazio ve Moskova’yı içerse dışarda rahat geçeriz Gedson ve harrori gelirse