Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Scoutibo futbolcudan anlar,futboldan anlar ama fatih hoca kadar degil tabi

bu oyunculara modern orta saha demeyi bilip sonra aynı anda oynamaz çekiyolar. Hani 2 tane ilicic de alsan doru sistemde oynatırsın. yeni nesil ahmet çakarlar bunlar sanırım.
boş boş yorumlar, 2 tane kaliteli,dinamik, temposu yüksek oyuncu. Önlerinde de 1000iq Cicaldau.. bu ortasaha iş yapmayacakta kim yapacak allah aşkına

FV|Halil/Diagne*/MO
KANAT|Kerem/Bay/Morutan/Yunus
OS|Berkan/Taylan*/Cicaldau/Gedson/Harroui/Kılınç/Feg/Aytaç
CB|Nelsson/Ozan/BOSS/Kaan/Alpaslan/Marcao*
RB|Boey/Yedlin/Mahmut
LB|Pva/Ömer
GK|Muslera/İrfan

* taylan,marcao,diagneden en az 2si yolcu bence.

:unsure:doğan alemdarı kiralasak
nasıl olur
1630063316595.webp

M.Mohamed veya Diagne'den biri yolcu olacak bence. Bu kervana Babel+Falcao falan da eklesek git tüm dünyayı topla takıma

Geçen maç konusunda da yazdım, şu kadroyu bir şekilde kurmalıyız. Harroui'yi izleyenler, bilenler geride kesici rolünde oynar mı söyleyebilir. Ona göre belki de hem Gedson hem Harroui olabilir. Ya da arkayı Gedson - Harroui yapıp Cica 10 numaraya geçebilir. Bu şekilde kurarsak kadroyu çok rahat bir şekilde maç içinde Halil de gelirse 4-4-2 🔹 şekline de geçebiliriz. Ben orta sahaya ayağı ortalama, hareketli, net bir kesici ihtiyacımızın olduğunu düşünüyorum. Dieng ismi geçmiştir diye yazdım, iyidir ya da kötüdür bir fikrim yok.

1630063299812.webp

1630063415378.webp

ransfermarkt verilerine göre kadro değerleri:

lazio 327m
marsilya 253m
galatasaray 100m
lokomotiv moscow 78m

takımların yaklaşık maaş bütçeleri:
lazio 50m
galatasaray 40m
marsilya 40m
lokomotiv moscow 25m

falcao+babel+feghouli+diagne maaş: 14 m eur

normalde grubun en az maaş ödeyen takımı olurduk bu 4 oyuncu haricinde.

her zaman özendiğimiz, genç, az maaş bütçeli, tempolu takım olma yolunda dev bir adım attık resmen. inşallah başarılı olur bu yapılanma yahu.

cicaldau o kadar rahatlar ki arkasında o profilde oyuncular olduğu sürece. sadece biri bile zaten bayağı bir rahatlatır takımı. ondan sonra cicaldau sorumluluk almıyo, top almıyo falan filan yorumları da kaybolur gider.

Lazio ve Moskova’yı içerse dışarda rahat geçeriz Gedson ve harrori gelirse

ransfermarkt verilerine göre kadro değerleri:

lazio 327m
marsilya 253m
galatasaray 100m
lokomotiv moscow 78m

takımların yaklaşık maaş bütçeleri:
lazio 50m
galatasaray 40m
marsilya 40m
lokomotiv moscow 25m

falcao+babel+feghouli+diagne maaş: 14 m eur

normalde grubun en az maaş ödeyen takımı olurduk bu 4 oyuncu haricinde.

her zaman özendiğimiz, genç, az maaş bütçeli, tempolu takım olma yolunda dev bir adım attık resmen. inşallah başarılı olur bu yapılanma yahu.
yabancı sınırı eski haline getirilsin %1000000 başarılı olur, olmama şansı yok. kıyamet kopsa gene başarılı olur bu yapılanma hocadan bilmem kimden bağımsız. yeter ki elde ki kovalardan, bidonlardan kurtulalım ve sınır eski haline getirilsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt