Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O profil uyacak olsa Ozan'ı göndermezlerdi, pas yönü kuvvetli birisini istiyor oraya.
evet oza'ı göndermek taktiksel anlamda müthiş sıkıntı ama mental ve devamlılık açısından zaruri bir durum olmuş ki gitti sanırım yoksa yabancı kısıtlaması da varken bayaı tuhaf.
bence

Nando

boey
Yedlin

Luyi
Nelsson
Marcao

pva

gedson
Haroui
Cicaldau

morutan
Fegh

diagne
Mo

babel+falcao giderse

Lazıo yu Moskovayı ıcerde dısarıda gecersek Marsılyayı da rahat gecerız ama o kadar kolay degıl puan tablosu bırbırıne yakın olur bu grupta
Ben diyorum ki Moskova averaj takımı olur bu grubun Lazio’yu gözümüzde çok büyütmeyelim Trabzon Fener Beşiktaş seviyesinde bi takım

harroui yi ilk 11 için aldığımızı kim söyledi. aynısı morutan için de geçerli. direk 11e atmak yerinle zamanla rotasyona dahil olacaklarını düşünüyorum. konuşulan isimlerden bir tek gedson gelirse banko 11 oynar. halil harroui morutan ı ilk 11de beklemiyorum ilk etapta

Bi de hoca berkan mahmut ve eren aydin icin ne düşünüyor bilmiyoruz.forvete daha eren dinkci gelecek

O profil uyacak olsa Ozan'ı göndermezlerdi, pas yönü kuvvetli birisini istiyor oraya.
Bunlar - 3 m euroda daha B.Kapacak için bile lisans çıkaramadılar 3 4 transfer yapacaz diyorlar bir de. O konu hakkında ne yapacaklar acaba Allahyarı falan 5 m euroya satarlar o şekil bir hamle bekliyorum yoksa Ozanı bonservisiyle göndermek yerine kiralık yollamanın mantığını hâlâ çözemedim

Lazio da Saviç ve 10 numaraları yoksa rahat yenerdik. Ama ikisi de çok iyi futbolcu. 10 numaranın ismi aklıma gelmedi şimdi. Fifa 2016’da az almazdım takıma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt