Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.808
- 66.868
- 5.003
abv keltoş. işini gücünü bıraktı teknik ekip 3 yerliye yer bulmaya çalışıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gevşek lan o ikisisıddık uçtu falcao ve babel de gidiyor. gitmeyecek diye bir şey yok. olumlu düşünelim pls
evet oza'ı göndermek taktiksel anlamda müthiş sıkıntı ama mental ve devamlılık açısından zaruri bir durum olmuş ki gitti sanırım yoksa yabancı kısıtlaması da varken bayaı tuhaf.O profil uyacak olsa Ozan'ı göndermezlerdi, pas yönü kuvvetli birisini istiyor oraya.
Niye?taylan gidiyor mu acaba yaw
Lazio ve Moskova’yı içerse dışarda rahat geçeriz Gedson ve harrori gelirse
Ben diyorum ki Moskova averaj takımı olur bu grubun Lazio’yu gözümüzde çok büyütmeyelim Trabzon Fener Beşiktaş seviyesinde bi takımLazıo yu Moskovayı ıcerde dısarıda gecersek Marsılyayı da rahat gecerız ama o kadar kolay degıl puan tablosu bırbırıne yakın olur bu grupta
Sıddık ne ara uçtusıddık uçtu falcao ve babel de gidiyor. gitmeyecek diye bir şey yok. olumlu düşünelim pls
Sıddık ne ara uçtu
Insallahsiddik falko ve babil gidiyor
Bunlar - 3 m euroda daha B.Kapacak için bile lisans çıkaramadılar 3 4 transfer yapacaz diyorlar bir de. O konu hakkında ne yapacaklar acaba Allahyarı falan 5 m euroya satarlar o şekil bir hamle bekliyorum yoksa Ozanı bonservisiyle göndermek yerine kiralık yollamanın mantığını hâlâ çözemedimO profil uyacak olsa Ozan'ı göndermezlerdi, pas yönü kuvvetli birisini istiyor oraya.
Gedsonla Harroui beraber oynayamaz boş 1 söylem.
X yapıda beraber oynayamaz diyebilirsin en fazla.