Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca kalede yerli kullanacağız derken Nando milli maçlardan dönüşte çok yorgun oluyor kıl payı yetişiyor falan dedi sakatlık ceza vs gibi bir durum olmazsa yerli kaleci öyle en fazla ligde 4 5 maç oynar. İrfanın bu transfer döneminde geleceğini düşünmüyorum

İrfan’ı herkes yazıyor da talip olduk mu? Bunla ilgili yalandan da olsa haber var mı? Yoksa kendimiz mi hayal kuruyoruz.

Hoca kalede yerli kullanacağız derken Nando milli maçlardan dönüşte çok yorgun oluyor kıl payı yetişiyor falan dedi sakatlık ceza vs gibi bir durum olmazsa yerli kaleci öyle en fazla ligde 4 5 maç oynar. İrfanın bu transfer döneminde geleceğini düşünmüyorum
Uruguayın maç takvimine göre Nandonun çıkacağı milli maçlardan sonraki lig maçlarımızı yazayım

Trabzon
Konya
Fenerbahçe

Gedson ve harroui beraber olur mu acaba ya
Harroui burada bahsedildiği gibiyse şu dizilişte muhteşem olur gibi geldi bana. Maç içerisinde de istediğimiz gibi oyun anlayışımızı, saha dizilişimizi değiştirme imkanı veriyor. Neredeyse tüm futbolcular çok mevkili oynuyor. Ama yerli transferi şart kale ve stoper için. Şu orta sahanın yedeği Taylan ve Berkan, 90 dakika koşan, basan, saldıran bir takım izleyebiliriz. Gedson ve Harroui ile zaten sahipsiz topları siler süpürür üstüne rakip sahada doğru pres ile arka tarafı da rahatlatırız.

1630067655528.webp

İrfan potansiyelli bir kaleci olabilir ama gelip ligde banko oynatma şansımız çok az hala çok eksikleri olan bir kaleci, İrfan 2 maç oynasın hemen Muslera kaleye geçsin demeye başlarız muhtemelen. O yüzden İrfan'ı banko kalecimiz olarak görmek baya iddialı bir düşünce.

Bunlar Morita’yı alamazlar gibi duruyor. İngiltere’den düşenleri toplarlar.

Koç: ´´Transferde bazı fırsatları kovalıyorduk ancak istediğimiz gibi sonuçlanmadı ama hocamızın elimize verdiği bir transfer listesi var‚ listede 4 farklı mevki var ve hoca 3´ünü muhakkak istiyor‚ ya bonservissiz ya da kiralık olarak transfer yapacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt