Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 63.588
- 77.930
- 4.218
Gedson bence daha değerli oyuncu şartlar ne olursa olsun zorlanmalı inanılmaz dinamizm katacakHarroui geldiğin de Gedson’u aramayız mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gedson bence daha değerli oyuncu şartlar ne olursa olsun zorlanmalı inanılmaz dinamizm katacakHarroui geldiğin de Gedson’u aramayız mı?
Bence bu sene sonra kalkar ya da böyle kalir zaten. Ama bu ikili olmali yaHalil ve İrfan sonrası seneye yabancı kuralını kaldırırlar![]()
Ikisini alacağımızı düşünmüyorum benGedson ve harroui beraber olur mu acaba ya
Uruguayın maç takvimine göre Nandonun çıkacağı milli maçlardan sonraki lig maçlarımızı yazayımHoca kalede yerli kullanacağız derken Nando milli maçlardan dönüşte çok yorgun oluyor kıl payı yetişiyor falan dedi sakatlık ceza vs gibi bir durum olmazsa yerli kaleci öyle en fazla ligde 4 5 maç oynar. İrfanın bu transfer döneminde geleceğini düşünmüyorum
Salim teklif yapmadik daha ama istiyoruz demistiİrfan’ı herkes yazıyor da talip olduk mu? Bunla ilgili yalandan da olsa haber var mı? Yoksa kendimiz mi hayal kuruyoruz.
irfan hayali kurulacak bir kaleci degilİrfan’ı herkes yazıyor da talip olduk mu? Bunla ilgili yalandan da olsa haber var mı? Yoksa kendimiz mi hayal kuruyoruz.
Harroui burada bahsedildiği gibiyse şu dizilişte muhteşem olur gibi geldi bana. Maç içerisinde de istediğimiz gibi oyun anlayışımızı, saha dizilişimizi değiştirme imkanı veriyor. Neredeyse tüm futbolcular çok mevkili oynuyor. Ama yerli transferi şart kale ve stoper için. Şu orta sahanın yedeği Taylan ve Berkan, 90 dakika koşan, basan, saldıran bir takım izleyebiliriz. Gedson ve Harroui ile zaten sahipsiz topları siler süpürür üstüne rakip sahada doğru pres ile arka tarafı da rahatlatırız.Gedson ve harroui beraber olur mu acaba ya
Salim bağımsız demiş amaIkisini alacağımızı düşünmüyorum ben
Bıraksa keşke artık milli takımı yaUruguayın maç takvimine göre Nandonun çıkacağı milli maçlardan sonraki lig maçlarımızı yazayım
Trabzon
Konya
Fenerbahçe
Fener ve Konya maçlarında bir sıkıntı olmaz son milli maçıyla arada 4 gün falan oluyor ama Trabzon maçı sıkıntı olabilir.Bıraksa keşke artık milli takımı ya
Kendi piyasasi icin etkilesim yapiyor olabilir. Resmi hesap yazmis, iplemezse tuhaf olur.Falcao gidecek diyoruz adam marsilyaya moskovaya cevap veriyor ya
Ikisini almak istiyormusuzHarroui geldiğin de Gedson’u aramayız mı?