Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renkdaş malesef şunu söylemek durumundayım first touch gelişmez. Çünkü bu yetenekle ve altyapıdaki eğitimle alakalı en temel özelliklerden biri. Mesela şut gelişir, pasta gelişir ama senin dediğin konu top kontrolü demek ve bu yetenek işidir sonradan kazanılmıyor.
Doğrusun renktaş ama altyapıda savunmadan top almaya gelen oyuncu dimdik şekilde kaleye yüzünü dönerek gelmez de deniyor hafif yarım ileri dönük şekilde topu almaya gelse çevreyide kontrol edebilecek baskıyı ani yemiyeceği için top kaybıda azalacak bu aynen stoperin forvet karşısında yan değilde dümdüz durması gibi bir olay ama o adamların oranın oyuncusu değil öğrnememişler devşirme oyuncu kızamıyorsun
berkanın ne oynadığını bende merak ettim 8 için çok yetersiz 6 deneyip taylanı öndemi denesek acaba diye düşünmüyor değilim

Sparta Rotterdam Nottingham ile anlaşmasına karşı Harroui oraya gitmek istememesi sebebiyle transfer gerçekleşmemiş bir de sparta oyuncu satmadan oyuncu da alamıyormuş birkaç kişiyle anlaşmak üzerelermiş ama elden oyuncu çıkarmaya çalışıyorlarmış hatta bu yüzden 3-4 futbolcuyla yollar ayrılacakmış. Yarın ki maçta da Harroui oynamayacakmış. Sparta Rotterdam Harroui'ye 3.5 m euro'yu getirirsen ayrılabilirsin demiş bizden de 3.5 istiyorlardır muhtemelen veririz.
2.75m€ + 24 ay

Gedsonu al:

birds-death.gif

İrfan potansiyelli bir kaleci olabilir ama gelip ligde banko oynatma şansımız çok az hala çok eksikleri olan bir kaleci, İrfan 2 maç oynasın hemen Muslera kaleye geçsin demeye başlarız muhtemelen. O yüzden İrfan'ı banko kalecimiz olarak görmek baya iddialı bir düşünce.
Oynatmadan kazanabileceğin yerli yok, oynatıp kazanabilirsin.

Budefada cicayı bozuyor bence.adamın yerinde oynuyor.yanlız feg satılmayacaksa cicaya geçmiş olsun .yedekte oturtur hoca fegden vazgeçmez.inşallah fegin talipleri vardırda onlardan sağlam kontrat kapmak icin yırtınıyordur maçlarda.eğer fegin bu oyununa kanar uzatırsak geçmiş olaun olsun bize.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Lig uzun maraton, avrupa, TR kupa herkes oynar.

Ben dün hocanın basın toplantısındaki transfer konusundaki gülümsemelerini bittiğine yoruyorum geçen de Morutan sorularında hoca gülümsüyordu dün de fazlasıyla keyifliydi Gedson, Halil konusunun sona yaklaştığını Harroui gibi fırsat transferlerini de kovaladığımızı düşünüyorum.

Bunlar Morita’yı alamazlar gibi duruyor. İngiltere’den düşenleri toplarlar.

Koç: ´´Transferde bazı fırsatları kovalıyorduk ancak istediğimiz gibi sonuçlanmadı ama hocamızın elimize verdiği bir transfer listesi var‚ listede 4 farklı mevki var ve hoca 3´ünü muhakkak istiyor‚ ya bonservissiz ya da kiralık olarak transfer yapacağız.
Daha yeni yazdım Fener anca beleş ya da kiralık alır diye.

Nandodan sonra kaleyi kime teslim edeceksek Nando gitmeden önce o kaleciyi almalıyız ve son senesinde o kişinin yedeği olup beklemeli. Yeni kalecinin üzerindeki baskı da azalmış olur

Yaylana emekleri için teşekkür edelim. 8 milyon euroluk teklif nerede lan menajerler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt