Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.234
- 12.978
- 2.658
Espiri yaptim zaten.Ataberk bedava şu an.
Bedava olmasida bi avantaj.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Espiri yaptim zaten.Ataberk bedava şu an.
İş biraz daha ciddiye binsin kesinnnHaruri iyiyse psv ve ajax neden alamadı yorumu yapıldı mı
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Onlarinda ben an...uruguayda acun tv cekmiyor galiba. muslerayı yine milli takıma cagırmıslar.
Samatta 6 m euro
Insallah sakatlanmadan dönerler. Ve insallah burdan falcao yedlin ve feg bizim oyuncumuz olmaktan cikar
Cici Becali, Popescu'yu 15'e birakmam demis.
Altay daha gençken geldi Fenere kıyaslamak çok net olmayabilir ama ilk maçlarında uzaktan vurulan topları sektirip sektirip kaç tane gol yedirmişti. Sabrettiler kazandılarİrfan potansiyelli bir kaleci olabilir ama gelip ligde banko oynatma şansımız çok az hala çok eksikleri olan bir kaleci, İrfan 2 maç oynasın hemen Muslera kaleye geçsin demeye başlarız muhtemelen. O yüzden İrfan'ı banko kalecimiz olarak görmek baya iddialı bir düşünce.
Aynen hemen gelsinler. İntikam istiyorum kan istiyorumgruplarda rangers gelsin o aslan yeleli kedi resmini monte edelim bir taraflarına
600bin euro veririzEkli dosyayı görüntüle 136463
Brut 110.000 kazaniyor.
Hollandada vergi 35%
Net 71.500 Euro kazaniyor
Niye o kadar cok vericen 70kya oynayan adami 300kya oynasin iyi performans olursa başari bonusuyla 500e çekersin.600bin euro veririz
Vay be...karın tokluğuna oynuyor herif resmen orda. Acıdım.Ekli dosyayı görüntüle 136463
Brut 110.000 kazaniyor.
Hollandada vergi 35%
Net 71.500 Euro kazaniyor
öyle bisi demedim.Salim teklif yapmadik daha ama istiyoruz demisti
Bağımlı bağımsız değişken olabilir. Demek istemiştim.Salim bağımsız demiş ama![]()