Uğur Onay
Kırmızı Üye
- 2 Temmuz 2010
- 1.129
- 556
- 1.683
Kimleri almaya çalışıyor şerefsizler.Benfica şu almaya çalıştığı oyuncuları bitirsin, Gedson'u ancak ondan sonra yollar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimleri almaya çalışıyor şerefsizler.Benfica şu almaya çalıştığı oyuncuları bitirsin, Gedson'u ancak ondan sonra yollar.
:crushed:duyumcu degilim ama bunu paylaşmam lazım. gsstore'da calısan arkadasımdan duydum. ruglio diye bir adam almışız. formaları hazırlanıyormuş. inanmayanlar icin bu da fotograf.
Ekli dosyayı görüntüle 136477
V. LazaroKimleri almaya çalışıyor şerefsizler.
duyumcu degilim ama bunu paylaşmam lazım. gsstore'da calısan arkadasımdan duydum. ruglio diye bir adam almışız. formaları hazırlanıyormuş. inanmayanlar icin bu da fotograf.

duyumcu degilim ama bunu paylaşmam lazım. gsstore'da calısan arkadasımdan duydum. ruglio diye bir adam almışız. formaları hazırlanıyormuş. inanmayanlar icin bu da fotograf.
Bunu ilk ben yazmıştımduyumcu degilim ama bunu paylaşmam lazım. gsstore'da calısan arkadasımdan duydum. ruglio diye bir adam almışız. formaları hazırlanıyormuş. inanmayanlar icin bu da fotograf.
Mıhduyumcu degilim ama bunu paylaşmam lazım. gsstore'da calısan arkadasımdan duydum. ruglio diye bir adam almışız. formaları hazırlanıyormuş. inanmayanlar icin bu da fotograf.
Tahmimi € 1.75m diyor (brüt)Harroui'nin orada ne kadar maaş aldığını bulabilecek bir arkadaş var mıdır
Tahlillerime göre as santrafor eksiği olan yok. Watford Dennis ve Deeneyle gidecek gibi gözüküyor.Son gün Diagne'ye de bir teklif bekliyorum şahsen.
detaylara takılmayalımAlparslan da 5 numara lolipop