Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
duyumcu degilim ama bunu paylaşmam lazım. gsstore'da calısan arkadasımdan duydum. ruglio diye bir adam almışız. formaları hazırlanıyormuş. inanmayanlar icin bu da fotograf.
91B59A99-B5AD-41D2-B9F9-4D1EB7D507D1.webp

Morutan 10 giymeli bunda abartılacak birşey yok, İlla Hagi veya Sneijder ayarında oyuncu mu almak zorundayız 10 numarayı giydirmek için bu düşünce ile 10 numarayı 20-30 yılda bir kullanırız o zaman.

10 numarayı komple emekliye ayırmak en mantıklısı yav. Bu 10 numara üzerinden oyuncuları linçliyor taraftar hiç gerek yok yahu. X oyuncu geliyor yeeea bizde Hagi vardı, Sneijder vardı bilmem kim vardı falan filan. Boşu boşuna baskı oyuncuya ne gerek var ya.

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son gün Diagne'ye de bir teklif bekliyorum şahsen.
Tahlillerime göre as santrafor eksiği olan yok. Watford Dennis ve Deeneyle gidecek gibi gözüküyor.

Yedek olarak da Diagne gider mi muamma

Bu tarz bir teklifin devre arasında olması daha muhtemel.

Bizim için en önemli hamle defans bölgesine yapılacak yerli oyuncu transferidir.Şu an için hem oynanan oyun iyi değil hemde kadro kesinlikle eksik.

marcao satışı ve ozan veya kaan transferi artı yerli kaleci hamlesi bizim için elzem.Bu sayede diğer mevkilerede daha net adamlar alınır.hem eldeki genç oyuncularının gelişimine katkıda bulunacak oyuncularda lazım.

Giymesi gereken adamlar zaten belli. Ne kadarını gönderebilirsek o kadar iyi.

Ozan (kaan) ozan özellikle hızıyla çok ciddi fark yaratır.Nelsoonun yanına hızlı bir stoper şart.
yerli kaleci
Halil
gedson
sol kanat
6 numara

Aksi taktirde kerem- bay kanatları veya berkan - taylan orta sahasıyla hem bu oyuncuları kaybederiz hem ligi kaybederiz diye düşünüyorum.Hocanında böyle düşündüğünü umuyorum ve transferler arka arkaya gelecekdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt