Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
transfer listemizi çalarken morutan yerine morita diye geçirmişler. net bilgimorita zu fb
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
transfer listemizi çalarken morutan yerine morita diye geçirmişler. net bilgimorita zu fb
Bir oyuncu alırken 50M şamp. bonusu koydursalar her oyuncuyu alırlar aslında.. para da vermemiş olurlar. Neden denemiyorlar ki?morita 2m zorunlu opsiyon+0.5 şampiyonluk bonusu
2m yanimorita 2m zorunlu opsiyon+0.5 şampiyonluk bonusu
Sağda yedline güveniyosunda ömer yedlinden çok daha iyi boşu boşuna yabancı kontejanı kaplayan boş beleş herifin teki yedlin umarım dehlenir
Evet geriden gelmek en buyuk zevkim.Sayfaların heyecanını tek tek çıkarıyorsun ha rtaş
Ben bazen dayanamayıp son sayfaya atlıyorum direk
FT Ömer Bayram a saygı gösterin diyorsa saygı gostericez.evet 2 siyle de olmaz napcaz bekler sorun olcak
Hoca doğru bir 6 numara tercih etti taylanla dönüşümlü oynayacak olan oyuncu regista ve 8 numara oynayan tempolu biri olmaliydi harroui ribaund top dediğimiz defanstan seken topları çok iyi toplayan ve takımını hücuma kaldıran bir oyuncu rakip kalede de aynı şeyi yapıyor bu da hucum sürekliliği devamlılığı sağlıyorsabuna göre harroui dieng'in ikamesiymiş
sen göster yiğenim.FT Ömer Bayram a saygı gösterin diyorsa saygı gostericez.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
evet iyiymiş o konudaHoca doğru bir 6 numara tercih etti taylanla dönüşümlü oynayacak olan oyuncu regista ve 8 numara oynayan tempolu biri olmaliydi harroui ribaund top dediğimiz defanstan seken topları çok iyi toplayan ve takımını hücuma kaldıran bir oyuncu rakip kalede de aynı şeyi yapıyor bu da hucum sürekliliği devamlılığı sağlıyor
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Duzgun konuş sen kimsin yegenli konuşuyorsunsen göster yiğenim.
morita 2m zorunlu opsiyon+0.5 şampiyonluk bonusu
İmkansız daha geçen 3-4 vereni reddettiler.morita 2m zorunlu opsiyon+0.5 şampiyonluk bonusu
Ben Duvar'ım aslanımDuzgun konuş sen kimsin yegenli konuşuyorsun
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi