Bülent Cira
Kırmızı Üye
- 11 Temmuz 2011
- 1.089
- 866
- 2.023
seni mi kiricam...Biri yine yalan da olsa Falcao gitti haberi yapsa, iki dakikalığına sevinsek
falcao gitti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seni mi kiricam...Biri yine yalan da olsa Falcao gitti haberi yapsa, iki dakikalığına sevinsek
nerden tanıyacan
GitmediBiri yine yalan da olsa Falcao gitti haberi yapsa, iki dakikalığına sevinsek
:red:guzel kadro kurduk. seneye falcao, feg, babel, arda, omer, akbaba, mohammed, cikildau ve morutandan da kurtulursak önümüz acık.
Falcao gittiBiri yine yalan da olsa Falcao gitti haberi yapsa, iki dakikalığına sevinsek
Fortuna Sittard ile Santa Clara farklı seviyelerde bence.bizim ısıtan'ın da hollanda birinci liginde takımı var ama bir hayrını goremedik.
valla santa claranın adını bile duymadım.Fortuna Sittard ile Santa Clara farklı seviyelerde bence.
Birisi Top 5'te ve ligi 6. bitiriyor
Diğeri Top 7'de ve 11. bitiriyor.
Santa Clara az daga KL' de oynayacakmış![]()
Bulamazlar 15 milyon versinler yine bulamazlar
S*qenFoot neymiş yaantuda gördüm de kolpaymış :/
Ekli dosyayı görüntüle 136531

* Falcao bonservissiz transfer olsun ya da karşılıklı fesh edelim.Babel Falcao Hadi abi gidin ya. Diagne sende son maclarda iyi oynadigin icin senden ric ediyorum bize bi 5 milyon euroluk teklif getir gozunun yagini yiyem.Marcao Beyide 12 ye Italyaya omuzlarda yolcu edelim son olarak Fegide son mactaki performansindan dolayi tebrik edip sozlesmesini fesih edelim ve onumuze bakalim.
Trolün bayrak taşıyanı kendisi ciddiyr almaya gerek yok
seni ilgilendirmezBu HERIF top çalıyor mu kesiyor mu