Fuat Özkan
Kırmızı Üye
- 24 Temmuz 2021
- 1.368
- 369
- 493
Vay salak civciv Sacha Boey küçümsenecek adam mı? Vay civcivim vay
Yusuf Kara efenim yanlış anlaşılmasın lafım antuya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vay salak civciv Sacha Boey küçümsenecek adam mı? Vay civcivim vay
Tam like verecektim Babel kalsini gorunce vazgectim Reis.Hadi Feg tempplu takimdanidare etti ama Babel mutlak gitmeli* Falcao bonservissiz transfer olsun ya da karşılıklı fesh edelim.
* Diagne 7M € satılsın, Marcao ise 15M €.
* Feghouli ve Babel 1 yıl kalsın. Onun yerine şimdiden transfer baksınlar, bağlasınlar.
Seneye de iyi 3 transfer daha yaptık mı tamamdır. O beybi, yea baby.
Falcao babel omar akbaba yrdlin gittiği an kadro temizlenmiş olacak
Şans yav biraz boey için konuşmayayım dahaca erken fakat melo rransfer şansıydı tamamen herifi kiraladık 2 sene ve bonservisini aldık müthiş bi fırsattı keza snejder de buna örnektir 8m çok para değildi onun içinde.Her zaman çıkmaz böyle fırsatlar inşallah boey içinde ileride ulan boey diye bi topçumuz vardı diye bahsederizBoey çok değişik bir maden harbiden. Şuan Boey'i alıp götürsen, aynı paralara tekrar bulamayız onun gibisini. Helal olsun emeği geçenlere
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben izlemedimde biz alsak fena olmazdı sanki yatırım olarak yerli sol bekimizde yokkenBu Lyon'daki Türk sol beki Samsunspor almış
İzleyen var mı
Niye yav belki rezalet bir heriftir?Ben izlemedimde biz alsak fena olmazdı sanki yatırım olarak yerli sol bekimizde yokken
adı ne?Niye yav belki rezalet bir heriftir?
antuda gördüm de kolpaymış :/
Ekli dosyayı görüntüle 136531
Ver Barisi Al Aliyi mi demisiz
Melih Altıkulaçadı ne?
genellikle 4231/4141'in sağ içi bazen de 442 nin sağ kanadıBu harui nerde oynuyor simdi mevkii olarak
Merkez orta saha 8 numara olarak yan mevkısı sag orta gıbı de oynamıslıgı varBu harui nerde oynuyor simdi mevkii olarak
U21’de oynadı diye hatırlıyorum o ömerden kötü değildir bence lyon altyapısıda var he en kötü kiralardık benceNiye yav belki rezalet bir heriftir?
genellikle 4231/4141'in sağ içi bazen de 442 nin sağ kanadı
izleyenler öyle söylüyor
Melih Peker postunu beğenmis ama yanlis Semihin pesindeBen Duvar'ım aslanım
Kardeşi galiba;onu da almışlarMelih Altıkulaç