- 30 Aralık 2020
- 8.259
- 5.110
- 673
Kim dedi alınabilir bu miktara tjk nın en iyşsiydi 2 sene öncearsenal elneny için 3.5 istiyormuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim dedi alınabilir bu miktara tjk nın en iyşsiydi 2 sene öncearsenal elneny için 3.5 istiyormuş
sabunKim dedi alınabilir bu miktara tjk nın en iyşsiydi 2 sene önce
Evetserdar gürleri geliştirmeye çalışmaktan iyidir
Bizim için mi söyledi yoksa genel mi yazılıyo bu aralar
genelBizim için mi söyledi yoksa genel mi yazılıyo bu aralar
bu yasaklı kaynak var ya, adı y. ile başlayan herif ...
biraz dinleyeyim dedim, salim babel'in 2.5 civarı maaşı var dedi bu yasaklı olan 4-4.5m euro küsür maaşı var babel'in öyle duydum diye atladı. ben bunun kafasına neyse, halil hakkında da halil genel olarak TR'ye dönmek istiyor sadece GS değil diğer kulüplerden birine de gidebilir falan dedi.
bu bildiğin fb maskotuymuş yav ilk defa dinleyeyim dedim herifi, rambo okandan farkı yok buna kulüpten kim bilgi veriyor acaba, menajerlerle iş yapıyodur herhalde
zamaninda @Keramettin TANRIVERDİ bizi uyarmisti bu amigoyu
Kim o yavbu yasaklı kaynak var ya, adı y. ile başlayan herif ...
biraz dinleyeyim dedim, salim babel'in 2.5 civarı maaşı var dedi bu yasaklı olan 4-4.5m euro küsür maaşı var babel'in öyle duydum diye atladı. ben bunun kafasına neyse, halil hakkında da halil genel olarak TR'ye dönmek istiyor sadece GS değil diğer kulüplerden birine de gidebilir falan dedi.
bu bildiğin fb maskotuymuş yav ilk defa dinleyeyim dedim herifi, rambo okandan farkı yok buna kulüpten kim bilgi veriyor acaba, menajerlerle iş yapıyodur herhalde
Kim diyor halilin gelmesi zor diye ?seria a ve lig 1 den emre kılınca önemli teklifler geldi (kiralık olarak)
diagne takımda kalmak istemiyor
krasnodar 8 veriyormuş marcaoya 11 istiyormuşuz
(1-2 eylül gibi büyük ihtimalle gedson dedi ne olacağını söylemedi hıyar)
halili sadece biz istemiyoruz ama gelmesi zor
(yasaklı kaynak)
salim manav
kasımpaşa yarısını maaşı verecekmiş yarısını da biz (babel transferinde)
3 tane yerli kaleci gündemde irfan daha yakın
reis yasaklı malesef ismini paylaşamıyoruzKim o yav
seria a ve lig 1 den emre kılınca önemli teklifler geldi (kiralık olarak)
diagne takımda kalmak istemiyor
krasnodar 8 veriyormuş marcaoya 11 istiyormuşuz
(1-2 eylül gibi büyük ihtimalle gedson dedi ne olacağını söylemedi hıyar)
halili sadece biz istemiyoruz ama gelmesi zor
(yasaklı kaynak)
salim manav
kasımpaşa yarısını maaşı verecekmiş yarısını da biz (babel transferinde)
3 tane yerli kaleci gündemde irfan daha yakın
Şaka mı ironi mi renktaş?bu sene kanat rotasyonu sanki biraz zayıf kaldı..orta saha ağırlıklı bir oyun çıkacak galiba ortaya..