Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akbabbaya teklif varsa 1m versinler. Yok öyle belese oyuncu almak. Kilinctan da 2-3m koparirsak iyidir

Ya abi bırak gitsin, aldığı her dk haram o herifin. Maça sonradan giriyor, çektiği şutun aynısını benim 5 yaşındaki yeğenim atar. Akbaba'dan da bu heriften de bir nane olmaz bana göre. Hadi Akbaba'yı artık biliyoruz, ama bunun da ondan farkı yok.

Bir Taylan'ın, Kerem'in gösterdiği gelişime bakıyorum, bir BAY gibi daha süper ligde maç oynamamış adamın UEFA maçındaki özgüvenine, fiziğine, kondisyonuna bakıyorum bir de bu herife...
Bence uzun bir zamandır bu adamdan boşuna beklenti içerisindesin. Umarım yanılırım ama hiç de yanıltacak gibi durmuyor.
Renktaş adam o şuttan önce attığı sprint sebebiyle ağrı hissetmiş, o yüzden vuramamış. Dün ters ayakla iyi bir şut çekti mesela ama kalecinin üzerine gitti.

Emre Kılınç kanatta da merkezde de katkı alabileceğin bir oyuncu. Delici bir oyuncu olduğu için ceza sahasını çok karıştırıyor. Geçen sezonki Trabzon, Erzurum, Sivas deplasman maçlarını izle demek istediğimi anlarsın. Geçen sene iki derbide de asist yaptı. Geçen sezonun ilk yarısında bizi ayakta tutan oyunculardan birisiydi.

Benim kendisinden tek şikayetim Sivas'da attığı uzaktan şutları biz de çok çok az deniyor. Yine de oyuna Arda veya Babel gireceğine Emre Kılınç girsin.

Ayrıca kanat rotasyonumuz aslında düşündüğümüz kadar geniş değil. Arda bitik seneye bırakacak zaten, Soso kesinlikle kanat oynamamalı oynayacaksa dünkü gibi merkezde oynamalı, Babel gidici gitmese dahi pek bir hayrı yok. Geriye Kerem, BAY, Morutan ve Yunus kalıyor ki bu oyuncuların hepsi potansiyeli yüksek isimler olsa da tecrübesiz isimler ki Yunus henüz bir patlama yapamadı maalesef. Bütün bunların üzerine yabancı kuralını da koyarsak Emre'nin bu takımda bulunması elzem.

bu hazırlık maçı nerden çıktı ya ne alaka şimdi lig başladı zaten 3 günde 1 maç yapıyoruz

Gedson mu? Gedson olsun @Samet Nalbant

0ae161174c90cce9eaa114427fec7559ef2b132d.gifv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt