Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelenlerle ilgili ne olacaksa salıdan sonra olacak. 31 ağustos 2 Eylül arası çok yoğun geçeceği belli. Ben salıya kadar giden oyuncu olursa bilmem ama gelecek oyuncu olacağını zannetmiyorum.
Yazarken içimden ters köşe olacağımı düşünmedim değil. Ama mantıken böyle olacak.

Benim tahminim ve beklentim

1-Falcao' nun sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedilecek.
2-Babel Kasımpaşa'ya gidecek. (Bu hafta Kasımpaşa maçı olduğu için transfer maçtan sonra açıklanır.)
3-Gelecek hafta transferin bitimine kadar Gedson-Aliou Dieng - Halil Dervişoğlu - gurbetçi 2 oyuncu kadromuza katılacak...
Milli maç arası çok iyi bir fırsat olacak. 1 veya 2 hazırlık maçı oynanır. Biri açıklandı sanırsam, 2.si Antalya ile olabilir.

Ne olursa olsun Mostafa kalmalı. Evet Diagne iyi başladı ama ne olursa olsun güvenilmez. En az 3 forvetle girmemiz gerekir sezona şu an Halil bile gelmedi daha Mostafa gitse bir transfer daha epey zor olacaktır.
Babel falcao oğulcan üçü şutlansın halil gelsin sonrasına bakarız forvette

Kaleci şart
Orta saha şart
Sağ bek şart

Normalde son günlerde çok haber çıkması lazım ama ses yok, gelecek oyuncular hazır bekliyor galiba

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sözlükte Muhamed'i gece kulübünde bizzat gördüğünü iddia eden en az 10 tane posta denk geldim şu ana kadar.
Klasik arap topçu zihniyetiyle karşı karşıyayız sanırım.
Kötü oyun mental kaynaklı olabilir ama ben bu adamın oyununu değil zaten fizik/kondisyon durumunu eleştiriyorum. Bu kadar fiziksel düşüşün kişisel problemlerle açıklanabileceğine inanmıyorum ben.
Herif ciddi ciddi Babel ve Arda'dan bile daha geride şu an fizik olarak yahu. Bir hava topuna çıktığında stoperleri patates eden adam gitti, oynadığı maçlarda 1 tane hava topu alamayan başka biri geldi. Böyle mental problem olmaz.

Sözlükte Muhamed'i gece kulübünde bizzat gördüğünü iddia eden en az 10 tane posta denk geldim şu ana kadar.
Klasik arap topçu zihniyetiyle karşı karşıyayız sanırım.
Kötü oyun mental kaynaklı olabilir ama ben bu adamın oyununu değil zaten fizik/kondisyon durumunu eleştiriyorum. Bu kadar fiziksel düşüşün kişisel problemlerle açıklanabileceğine inanmıyorum ben.
Herif ciddi ciddi Babel ve Arda'dan bile daha geride şu an fizik olarak yahu. Bir hava topuna çıktığında stoperleri patates eden adam gitti, oynadığı maçlarda 1 tane hava topu alamayan başka biri geldi. Böyle mental problem olmaz.
sen hangi maclari izliyon aga? Adam hava toplarinin yüzde 70ini aliyor 😂

Yahu transfer, duyum var mı bi bakayım dedim kafam nelerle doldu.

Gedson'a manzume yazan, rüyasında gördüğü hayali çılgın ortasahayı takımımıza katmak isteyen, son gün tüm forvetlerimiz satılacak diye fellik fellik forvet arayan, ultraviyole ışınların renk pigmentini bozarak koltuk rengimizin solacağından endişe eden ve onu teselli eden renkdaşlar. Hepinize selam olsun.

Ne olursa olsun Mostafa kalmalı. Evet Diagne iyi başladı ama ne olursa olsun güvenilmez. En az 3 forvetle girmemiz gerekir sezona şu an Halil bile gelmedi daha Mostafa gitse bir transfer daha epey zor olacaktır.
o degilde eski geri zekali yönetim bizi 6 ay forvetsiz birakti (eren derdiyok). hemde sampiyonlar liginde süper kura cektimgimiz sene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt