Atakan Uçar
Sarı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 553
- 433
- 558
Kimsenin hocaya Allah muamelesi yaptığı yok, benim böyle bir mesajımı bulamazsın. Tam tersi ben de eleştiriyorum, hatta bu sene başarılı da olsa emekli olmalı diyorum. oyuncu oyuncu yanlışlarına bakacaksak yiğit gökoğlana kadar giderim ben. ama emre akbabanın üzerini çizeceksen şans vermek zorundasın, süre vermesini doğru buluyorum. Düzelme şansı varsa oynatarak düzelir.Emre Akbabayı her maç oynatmasına ne diyosun? Yada kaleci olarak Fatih’i almasına ve hatta sonra da Okan’ı kiralık gönderip Fatih’i UEFA listesine yapmamasına, bu derece tecrübeli bir hocanın UEFA maçında Musleranın sakatlanabileceğini veya kırmızı yiyebileceğini bilmesi gerekmez mi? Fatih Hoca Galatasaray’ın en büyük şansı oldu ama hiç kimseye Allah muamelesi yapmayın artık. Nasıl önceki senelerde başarılı olmamızın sebebi kendisiyse son 2 senedeki kötü futbol ve başarısızlığın sebebi de kendisi. Fener ve Beşiktaş’ın bu kadar zor durumda olduğu senelerde çok basit şekilde domine etmeliydik ligi. Türkiye’nin en büyük klubüysek sebebi de yine Türkiye nin Bayern Münih i olma şansını kaybettiysek sebebi de Fatih Terim.
özetle ben hocaya çok başarılı demiyorum, ama ilk mesajda bahsettiğim trol eleştirilere, hoca ne yaparsa diğer taraftan vuralım diyenlere hiç değinmemişsin