Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Akbabayı her maç oynatmasına ne diyosun? Yada kaleci olarak Fatih’i almasına ve hatta sonra da Okan’ı kiralık gönderip Fatih’i UEFA listesine yapmamasına, bu derece tecrübeli bir hocanın UEFA maçında Musleranın sakatlanabileceğini veya kırmızı yiyebileceğini bilmesi gerekmez mi? Fatih Hoca Galatasaray’ın en büyük şansı oldu ama hiç kimseye Allah muamelesi yapmayın artık. Nasıl önceki senelerde başarılı olmamızın sebebi kendisiyse son 2 senedeki kötü futbol ve başarısızlığın sebebi de kendisi. Fener ve Beşiktaş’ın bu kadar zor durumda olduğu senelerde çok basit şekilde domine etmeliydik ligi. Türkiye’nin en büyük klubüysek sebebi de yine Türkiye nin Bayern Münih i olma şansını kaybettiysek sebebi de Fatih Terim.
Kimsenin hocaya Allah muamelesi yaptığı yok, benim böyle bir mesajımı bulamazsın. Tam tersi ben de eleştiriyorum, hatta bu sene başarılı da olsa emekli olmalı diyorum. oyuncu oyuncu yanlışlarına bakacaksak yiğit gökoğlana kadar giderim ben. ama emre akbabanın üzerini çizeceksen şans vermek zorundasın, süre vermesini doğru buluyorum. Düzelme şansı varsa oynatarak düzelir.
özetle ben hocaya çok başarılı demiyorum, ama ilk mesajda bahsettiğim trol eleştirilere, hoca ne yaparsa diğer taraftan vuralım diyenlere hiç değinmemişsin

bu kadar genc oyuncular arasinda bir tecrübeli oyuncu gelirse fena olmaz. Atiba 38 yasinda halen iyi isler cikartiyor.
keske Fernandinho gelse 6 numara olarak cok yakisir.

emre akbaba teklif olursa gider ama emre kilinc gitmez.babelin gidecegi ise belli bisey ama yagiza muhtac degiliz bu konuda bilgi adina.ote yandan harroui daha once gala sevgisinin defalarca soyledigi gibi dillendirilmemesi gereken bi oyuncu,fiyat artiyo diyolar anlamiyosunuz

Sirf yağız uzerinden yalanlamalar bana bos geldi.emre kilincin gitmeyecegi belli,gurbetci gencler gelirse emre akbaba yolcu zaten.e babel-kasımpaşa flörtü ayyuka cikmis.harrouiyi de ilk salımden duyduk

LegitimatePoliticalAmericanbadger-size_restricted.gif
Babel icin yalanlama gelmis :crushed:

Gedson+ 1 ortasaha,halil,eren dinkci,ozan kabak veya stopere atakan,gorkem saglam ve sol kanat şart

2 eylule kadar ne bok yiyecekler göreceğiz,cins bi takimiz çünkü

Oyuna katkısı olmayan oyuncuların artık dünya futbolunda yeri yok skor yapsa bile

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
30-40 skor katkısı üreten adam için topsuz oyun katkısı aranmaz bana göre.

Eskisi gibi skor üretemiyor desek neyse.
Gedson'un Pizzi yerine geçmesini hemen hemen her maç en az 7-8 kişi yazıyor.
Pizzi ofansif kanat yav, Gedson yerine oynasa her maç söverler.

Gedson'un Benfica'da katkı verebileceğini sanmıyorum zaten, katı disiplinli sistemlerin işleyen çarkı olamaz o çocuk.

Bu kadronun ortasahasi yetersiz,yerli forveti yok,etkili yabanci bi sol kanat- forveti yok,yerli kalecisi yok.ve hala babel ve falcao icin çözüm bulunmadi.benden bu kadar bugünlük

Harroui çok da içime sinmemişti. O tipte oyuncular aldık zaten, o bölgeye bir transfer daha olacaksa oyun aklı iyi olan, ayağı düzgün ve zor top kaybeden bi maestro lazım

gala sevgisinin dediklerini diyor resmi sayfa.dillendirmeyin,harroui buyuk ihtimalle gelmek üzere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt