Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1630156114493.webp

Bizde biten transferlerin ilk haberleri öncelikle karşı kulübe yakın kaynaklardan çıkıyor.

Yerli medyamızın muhabirlerinin duyumları genelde olasılık ve deneme yanılma üzerine kurulu ya da bazende menejerlerden pompalanan pazarlama haberleri.

Yav kalmış 1 hafta zaten birisi 1 gün önce bir isim verecek diye neden bekleyelim pirim vermeyin şu lalelere son düzlüğü girdik çok şükür..

Bence bizimkilerin yaptigi aciklama stratejik. Babel icin gelen bir teklif yok diyorlar ama hic inandirici degil cunku 2 gun once hoca’nin Babel hakkinda soyledikleri hic oyle demiyor. Amaclari haberleri yalanlamak degil, daha cok oyunculari degersizlestirmemek oldugunu dusunuyorum.
Zaten aciklmaya bakarsan emre akbaba,emre kilinca,babele saygi duyun,su an bizim oyuncularimiz bunlar diyo

Bence bizimkilerin yaptigi aciklama stratejik. Babel icin gelen bir teklif yok diyorlar ama hic inandirici degil cunku 2 gun once hoca’nin Babel hakkinda soyledikleri hic oyle demiyor. Amaclari haberleri yalanlamak degil, daha cok oyunculari degersizlestirmemek oldugunu dusunuyorum.
Ben de böyle düşünüyorum ama çok mu iyi niyetliyim bilemiyorum. Harroui ile ilgilenmiyoruz yerine resmi teklif yapmadık demişler. Bizdeki oyuncular içinde her an her şey olabilir gibi bir ifade kullanılmış.

daha transfere de gerek yok zaten yerli kaleci ve fırsat transferi dışında. hoca da biraz eldekilerden verim almaya çalışsın, 1 maç bu kötü oynadı şunu koyayım bunu beğenmedim diğerini oynatayım sürekli böyle olmaz

geçen yılki en büyük sorun kadro istikrarsızlığıydı hoca 3. döneminde ve 4. döneminin başında hep maksimum 14-15 oyuncuyla başarılı oldu

bu derece transfer manyaklığının anlamı yok hala 6-7 transfer bekleyen açlar var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt