- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
bu dayi dogru yazmis.morutandaki gibi taktik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burak elmasin morutan icin neler soyledigine bakarsan durumu anlarsin.bunun pozitiflikle alakasi yok.twitterin yarisi strateji diyor,50 kere dedilwr dillendirmeyin transferi diyeAykut sendeki şu pozitifliğin yarısı bende olsa 100 yıl yaşarım.
williem 2 bok gibi takımmış biraz oyuncu görünmekte zorlanıyoMüziği daha çok beğendim.
Zaten aciklmaya bakarsan emre akbaba,emre kilinca,babele saygi duyun,su an bizim oyuncularimiz bunlar diyoBence bizimkilerin yaptigi aciklama stratejik. Babel icin gelen bir teklif yok diyorlar ama hic inandirici degil cunku 2 gun once hoca’nin Babel hakkinda soyledikleri hic oyle demiyor. Amaclari haberleri yalanlamak degil, daha cok oyunculari degersizlestirmemek oldugunu dusunuyorum.
sol bek lazım aslında gurbetçi.williem 2 bok gibi takımmış biraz oyuncu görünmekte zorlanıyo
İnşallah sen haklı çıkarsın.Burak elmasin morutan icin neler soyledigine bakarsan durumu anlarsin.bunun pozitiflikle alakasi yok.twitterin yarisi strateji diyor,50 kere dedilwr dillendirmeyin transferi diye
Ben de böyle düşünüyorum ama çok mu iyi niyetliyim bilemiyorum. Harroui ile ilgilenmiyoruz yerine resmi teklif yapmadık demişler. Bizdeki oyuncular içinde her an her şey olabilir gibi bir ifade kullanılmış.Bence bizimkilerin yaptigi aciklama stratejik. Babel icin gelen bir teklif yok diyorlar ama hic inandirici degil cunku 2 gun once hoca’nin Babel hakkinda soyledikleri hic oyle demiyor. Amaclari haberleri yalanlamak degil, daha cok oyunculari degersizlestirmemek oldugunu dusunuyorum.
emir biberoglu.sol bek lazım aslında gurbetçi.