- 23 Ocak 2019
- 25.496
- 33.174
- 2.273
Ben bu videodan Babel'i maç sonu onlara bırakacağımız sonucuna vardım.admin babelin akrabası falan mı

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bu videodan Babel'i maç sonu onlara bırakacağımız sonucuna vardım.admin babelin akrabası falan mı

AS un kadrosunun geçen yıl da dar olduğunu söyledim zaten. Böyle dar kadrolarla mücadele eden takımların ligin sonunu getirememeleri alışıldık bir durumdur. Daha önce de söylemiştim, ispatı kabil değil elbette ama net bir santrforları ve 1-2 de derinlik sağlayacak oyuncuları olsaydı, Bakasetas' ı da satmaz ve rahatça şampiyon olabilirdi diye düşünüyorum...Farioli devre arası gitti, Bakasetas dışında herkes vardı geçen sene, ona rağmen ciddi gerilediler.
Dolayısıyla bu seneyi kastetmiş olmuyorum yazdığım ifadede, 10 m euro para kazandılar o satışlardan, Çağdaş alsaymış yerlerine birilerini, çıkıp 3421 diye artistlik taslamayı biliyordu 10 kişiyle bizi son dk çarpma golle yenerken.
Bence çok zor şampiyonluk, bu tip takımlar için. Çağdaş kendi kalınca özellikle alternatif üretmeyi hiç beceremedi, bir çok maçı top çevirip kaybettiler. Bakasetas kalsa 4-5 olabilirlerdi yine de.AS un kadrosunun geçen yıl da dar olduğunu söyledim zaten. Böyle dar kadrolarla mücadele eden takımların ligin sonunu getirememeleri alışıldık bir durumdur. Daha önce de söylemiştim, ispatı kabil değil elbette ama net bir santrforları ve 1-2 de derinlik sağlayacak oyuncuları olsaydı, Bakasetas' ı da satmaz ve rahatça şampiyon olabilirdi diye düşünüyorum...
Tanzi hani tier 1 diMostafa Mohamed PSV’in listesinde yokmus. Tanzi’nin haberi de patladi.
Raporladım renktaşGeliyor![]()
Her gece bekletme söylede mutlu olalım.Beyler duyum yada pm yok bidaha
Geliyo dedim rahat uyuyun bugün
İşte bu kafada adamlar antrenör oluyor bu ülkedeKomediye gel , anlatılmıyor mu bu kurallar ya
Komediye gel , anlatılmıyor mu bu kurallar ya
bir pm at heleGeliyor![]()
Karşıydı oSergen yabancı kuralına hep karşı mıydı?
İyi de ya değişiklik hakkın yoksa ne olacak o zamanKomediye gel , anlatılmıyor mu bu kurallar ya