Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Farioli devre arası gitti, Bakasetas dışında herkes vardı geçen sene, ona rağmen ciddi gerilediler.

Dolayısıyla bu seneyi kastetmiş olmuyorum yazdığım ifadede, 10 m euro para kazandılar o satışlardan, Çağdaş alsaymış yerlerine birilerini, çıkıp 3421 diye artistlik taslamayı biliyordu 10 kişiyle bizi son dk çarpma golle yenerken.
AS un kadrosunun geçen yıl da dar olduğunu söyledim zaten. Böyle dar kadrolarla mücadele eden takımların ligin sonunu getirememeleri alışıldık bir durumdur. Daha önce de söylemiştim, ispatı kabil değil elbette ama net bir santrforları ve 1-2 de derinlik sağlayacak oyuncuları olsaydı, Bakasetas' ı da satmaz ve rahatça şampiyon olabilirdi diye düşünüyorum...

AS un kadrosunun geçen yıl da dar olduğunu söyledim zaten. Böyle dar kadrolarla mücadele eden takımların ligin sonunu getirememeleri alışıldık bir durumdur. Daha önce de söylemiştim, ispatı kabil değil elbette ama net bir santrforları ve 1-2 de derinlik sağlayacak oyuncuları olsaydı, Bakasetas' ı da satmaz ve rahatça şampiyon olabilirdi diye düşünüyorum...
Bence çok zor şampiyonluk, bu tip takımlar için. Çağdaş kendi kalınca özellikle alternatif üretmeyi hiç beceremedi, bir çok maçı top çevirip kaybettiler. Bakasetas kalsa 4-5 olabilirlerdi yine de.

Tabii Babacar etkilemiştir de bu kadar olmamalı.

Bir de Alanya toparlayacaktır zamanla, çok da kötü durumlara düşeceklerini sanmam bu sene izlememiş olsam da.

Bjk iyi ki yendi yenilseydi 8 noya adam bakarlardi acilen ve mecburen

Bu sezon ortasahalari bunlari yakacak gibi :)

Komediye gel , anlatılmıyor mu bu kurallar ya

İşte bu kafada adamlar antrenör oluyor bu ülkede

Zekaya bak

Ulan velevki değişiklik hakkın yok, yerli kırmızı gördü o zaman ne yapacaktın kural öyleyse?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt