Çetin Gürzap
Kırmızı Üye
- 25 Haziran 2009
- 2.479
- 3.254
- 1.893
Kerem'in ne kadar iyi oyuncu olduğunu anlamayan Fatih Terim'den, Kerem'in ne kadar kötü oyuncu olduğunu anlamayan Fatih Terim'e dikey geçiş yapıyor taraftar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Space odasi...
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
cıcaldınho brezılyalı yenı transfer galıbaMarcao PVA'yı da rahat oynatır.
Gedson ve Taylan Cicaldinho'yu oynatır.
Nando-İrfancan ve Halil-MM olsa Morutan ve Barış MM'i 30+ golle kral yapar.
MM'e gol attıracak kanatlar Barış ve Morutan kanatlarıdır. Kerem'in öyle bir vizyonu ve oyun stili yok maalesef.
Soyle genellemelere de bitiyorum benim keremi gecen yil begendigimi nerden biliyorsun meselaKerem'in ne kadar iyi oyuncu olduğunu anlamayan Fatih Terim'den, Kerem'in ne kadar kötü oyuncu olduğunu anlamayan Fatih Terim'e dikey geçiş yapıyor taraftar.
Hiç yerçekimsiz ortamda seviştin mi renkdaş?
•quod erat demonstrandum•
Normalde var mı yani renktaşereksiyon sorunu olmuyor diyorlar doktor doğru mu
Keremdeki got kalkikligi buyuk bir sorun ust seviyede 20 macin bile yok ne bu triplerKerem marcao ile barismadigi surece marcao kahramanlasip, kerem kotulesecek
Tahtirivalli effect
Sunu buna nasihat eden kimse yoksa cevresinde once cevresini kontrol etsin
Bunu hoca soylemiyorsa kereme burda ben basibosluk sezerim ozaman
Kerem çok iyi oyuncu ama "oynayan" stilde oyuncu. GALATASARAY'da o mevkide oynayan topçunun hem "oynayan" hem oynatan" özellikte olması tercih sebebidir.Kerem'in ne kadar iyi oyuncu olduğunu anlamayan Fatih Terim'den, Kerem'in ne kadar kötü oyuncu olduğunu anlamayan Fatih Terim'e dikey geçiş yapıyor taraftar.
Hayir doktor Sen ?Hiç yerçekimsiz ortamda seviştin mi renkdaş?
•quod erat demonstrandum•
bence ali koç ve biz naklen yayın sürecinin sonlanmasini bekliyoruz baya birlikte hareket edecegiz.Aslında kulüplerin elleri güçlü olsa RTE imkanı yok getiremezdi yabancı sınırı ama şu an kulüpler mahkumlar kulüpler gözü karartıp maçlara filan cikmayiz dediler tepeden nasıl emir geldiyse ertesi gün kocta elmasta süt dökmüş kedi gibiydi
Keremdeki got kalkikligi buyuk bir sorun ust seviyede 20 macin bile yok ne bu tripler