Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yağız yasak
Yönetim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Space odasi

1630222595812.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Marcao PVA'yı da rahat oynatır.
Gedson ve Taylan Cicaldinho'yu oynatır.
Nando-İrfancan ve Halil-MM olsa Morutan ve Barış MM'i 30+ golle kral yapar.
MM'e gol attıracak kanatlar Barış ve Morutan kanatlarıdır. Kerem'in öyle bir vizyonu ve oyun stili yok maalesef.
cıcaldınho brezılyalı yenı transfer galıba :D

Kerem'in ne kadar iyi oyuncu olduğunu anlamayan Fatih Terim'den, Kerem'in ne kadar kötü oyuncu olduğunu anlamayan Fatih Terim'e dikey geçiş yapıyor taraftar.
Soyle genellemelere de bitiyorum benim keremi gecen yil begendigimi nerden biliyorsun mesela

Milyon taraftar var milyon farkli fikir var millet isine geldigi gibi birinin dusuncesini milyonlar ayni fikirdeymis gibi degerlendiriyor

Kerem marcao ile barismadigi surece marcao kahramanlasip, kerem kotulesecek

Tahtirivalli effect

Sunu buna nasihat eden kimse yoksa cevresinde once cevresini kontrol etsin

Bunu hoca soylemiyorsa kereme burda ben basibosluk sezerim ozaman
Keremdeki got kalkikligi buyuk bir sorun ust seviyede 20 macin bile yok ne bu tripler

Kerem'in ne kadar iyi oyuncu olduğunu anlamayan Fatih Terim'den, Kerem'in ne kadar kötü oyuncu olduğunu anlamayan Fatih Terim'e dikey geçiş yapıyor taraftar.
Kerem çok iyi oyuncu ama "oynayan" stilde oyuncu. GALATASARAY'da o mevkide oynayan topçunun hem "oynayan" hem oynatan" özellikte olması tercih sebebidir.
Kerem kendini olmuş gibi görür ve "oynatan" özelliği de kazanmayı reddederse hiçbir zaman ileri seviye bir oyuncu olamaz. Tabi burada hocalarının da payı büyük. İzleyip göreceğiz..

Aslında kulüplerin elleri güçlü olsa RTE imkanı yok getiremezdi yabancı sınırı ama şu an kulüpler mahkumlar kulüpler gözü karartıp maçlara filan cikmayiz dediler tepeden nasıl emir geldiyse ertesi gün kocta elmasta süt dökmüş kedi gibiydi
bence ali koç ve biz naklen yayın sürecinin sonlanmasini bekliyoruz baya birlikte hareket edecegiz.
Ali koç futboldan zerre anlamıyor olabilir ama isin ucunda para varsa bu adam tüm cakalliklari kullanır.
Dekoder sayıları belli. Kulüplerin hakki olan paraları durduk yere 15 milyon lira azaltıp, üzerine de kardeş bak harcama limiti getiriyoruz dedi verirler nereden tutarsan tut elinde kalacak isler bunlar.

Ali kocta biliyor ki ne kadar servet sahibi olsan da servetinin tüm kârını kulübe aktarsan da, hatta türkü borsa ve tiken oyunlari yapıp kulübün içine ne kadar para kuyarsan koy sadece faizleri ödeyebiliyorsun. Adamın şirketlerinde turkiyenin en yeteneklileri-zekileri çalışıyor bunlardan fikir almamış olma olasılığı yok.
Kulüplere ekstra gelir lazim gerekiyorsa 3-5 senelik yayın hakkini ayni anda satıp(d-smart style) cash nakit para gerekiyor. Verilen 300-500 milyon euro tekliflerin hepsi bu iki kulübün taraftarının popülaritesi.
Adam ben satarım diyor insanların futbola bakış açısı değişip sevmeye başlıyor hop müdahale geliyor hakemlerin götü başı oynuyor. Hop yabancı kuralı devreye giriyor.
Seneye daha büyük kaos olacaktır ya biz ve fener ekstra pay alacağız satilan dekoderden pay alacağız yada bu iş ciddi seviyede bozulacaktır.

Onur Kara negatifligi ile acti nobeti kuruduk gittik resmen

Hoca bile cok sert bir firtina gibi gececek dedi son gunleri, yok tarihi kararlar alacagiz filan

Onur actigindan beri olan tek hareket bos odada duyulan sivrisinek sesi oldu

Yani tansele katilmamak elde degil

Keremdeki got kalkikligi buyuk bir sorun ust seviyede 20 macin bile yok ne bu tripler

Tipik karadenizli bir turk genci

Akil: 1/10
Kin: 10/10
Zeka: 8/10 suan kendini cok zeki sanip marcaoyu halt ettigini saniyor tipik turkish zeka :)
Sureklilik: 2/10

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt