Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morita bence en son ihtiyacını duydukları bi adam. Gustavo var yanına morita alıyorlar 2 tane defansif özelliği daha iyi olan os ile oynayacaklar bana saçma geliyor. Bu vitor josef+topalı zorunluluktan oynattı diyorlardı da demek ki bu adam 2 ön liberoyu harbi seviyor

Morita bence en son ihtiyacını duydukları bi adam. Gustavo var yanına morita alıyorlar 2 tane defansif özelliği daha iyi olan os ile oynayacaklar bana saçma geliyor. Bu vitor josef+topalı zorunluluktan oynattı diyorlardı da demek ki bu adam 2 ön liberoyu harbi seviyor
morita arti bir os daha alacaklarmis galiba. eustaquio diyorllar

Morita iyi oyuncu, 5 m euro'dan aşağı değildir maliyeti. Bakalım nasıl bir katakulli çevircek yandaş medya ve şikeciler.
139 Mac 5 gol 7 asıst orta saha olarak taylan super lıg 84 mac 8 gol 9 asıst yanı alınan oyuncunun extrası olması lazım yetenek var gıbı gozuksede bence ortalamabır oyuncu

139 Mac 5 gol 7 asıst orta saha olarak taylan super lıg 84 mac 8 gol 9 asıst yanı alınan oyuncunun extrası olması lazım yetenek var gıbı gozuksede bence ortalamabır oyuncu
Skora bakmıyo bu işler ki taylan bize gelene kadar ofansif os idi

bu arada yabancı sınırı olmasa bizede morita tarzı bi herif isterdim tek pas ile baskıdan çıkaran bi herife ihtiyacımız var

gustavoyu defansa çekebilir. Helsinki maçında oynatti

Nwakaeme için 3m teklif götürelim TS'ye, bizim aradığımız kanat profili kendisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt