Mete Kaya
Kırmızı Üye
- 5 Temmuz 2013
- 2.329
- 2.033
- 1.143
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
morita arti bir os daha alacaklarmis galiba. eustaquio diyorllarMorita bence en son ihtiyacını duydukları bi adam. Gustavo var yanına morita alıyorlar 2 tane defansif özelliği daha iyi olan os ile oynayacaklar bana saçma geliyor. Bu vitor josef+topalı zorunluluktan oynattı diyorlardı da demek ki bu adam 2 ön liberoyu harbi seviyor
Tespit gibi tespit, bir de ilginci bunu diyenler genelde aynı kişilerKerem'in ne kadar iyi oyuncu olduğunu anlamayan Fatih Terim'den, Kerem'in ne kadar kötü oyuncu olduğunu anlamayan Fatih Terim'e dikey geçiş yapıyor taraftar.
139 Mac 5 gol 7 asıst orta saha olarak taylan super lıg 84 mac 8 gol 9 asıst yanı alınan oyuncunun extrası olması lazım yetenek var gıbı gozuksede bence ortalamabır oyuncuMorita iyi oyuncu, 5 m euro'dan aşağı değildir maliyeti. Bakalım nasıl bir katakulli çevircek yandaş medya ve şikeciler.
Biz yerine alinandan memnunuzKim ne derse desin Alex Texeira'yi kargalara kaptirmamaliydik.
Sosa takasta gidiyormuş.6-7 ortasahası olan fb birtanedaha alıyor bizde berkan, taylan, aytaç, cica 4 tane var. En az 1-2 tane daha lazım çok net.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Skora bakmıyo bu işler ki taylan bize gelene kadar ofansif os idi139 Mac 5 gol 7 asıst orta saha olarak taylan super lıg 84 mac 8 gol 9 asıst yanı alınan oyuncunun extrası olması lazım yetenek var gıbı gozuksede bence ortalamabır oyuncu
O zaman bu vitor dedikleri gibi irfandan memnun değil sanırımmorita arti bir os daha alacaklarmis galiba. eustaquio diyorllar
morita arti bir os daha alacaklarmis galiba. eustaquio diyorllar
Gorusmelere basliyorum hemenAtakan karazoru da muhakkak almak lazım bence
İrfan b2b rolüne uygun bi herif değil zaten en iyi kullanacakları yer pelkasın yanı sağ ön yaniO zaman bu vitor dedikleri gibi irfandan memnun değil sanırım
gustavoyu defansa çekebilir. Helsinki maçında oynattiMorita bence en son ihtiyacını duydukları bi adam. Gustavo var yanına morita alıyorlar 2 tane defansif özelliği daha iyi olan os ile oynayacaklar bana saçma geliyor. Bu vitor josef+topalı zorunluluktan oynattı diyorlardı da demek ki bu adam 2 ön liberoyu harbi seviyor
1 - 2 hafta daha götürür sanıyorduk