Cenk Özdemir
Parçalı Üye
- 28 Ağustos 2018
- 4.684
- 2.730
- 698
Nando
Boey Luyi Nelsson PvA
Berkan Cicaldau
Baris Morutan Kerem
Mo
4-2-3-1
Bravo hoca, en ideal kadro bu maç için. Mo-Diagne farketmez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nando
Boey Luyi Nelsson PvA
Berkan Cicaldau
Baris Morutan Kerem
Mo
4-2-3-1
İsmail Çokçalış var da çaprazları kopardı. Durumu takip edilecektir adı geçmişti, iyi dönerse devre arası alır Yedlin’i göndeririz.Yokmu söyle Boey'in yedegi icin yerlilerlerden genc yetenekli cocuk. Yedlin ve Omar'la yürümez. Isimize yaramiyorlar ve 2 yabanci hakkina engel oluyorlar. Bence her pozisyon icin bir yerli olmali ve sag beke bakilirsa yok. O taraftada yetmiyormus gibi bir degil iki adam var. Omar'in durumu ne oldu ne olacak belli degil. Ikinci yariya hazir olurmu veya beslemeye devammi edecegiz yoksa.
Mahmut oynar onun kadar almaya gerek yok.İsmail Çokçalış var da çaprazları kopardı. Durumu takip edilecektir adı geçmişti, iyi dönerse devre arası alır Yedlin’i göndeririz.
Kerem'in ne kadar iyi oyuncu olduğunu anlamayan Fatih Terim'den, Kerem'in ne kadar kötü oyuncu olduğunu anlamayan Fatih Terim'e dikey geçiş yapıyor taraftar.
W.BremenHangi takimda la bu açıp izliyim. Selçuk arkadasimda izlerim
Yokmu söyle Boey'in yedegi icin yerlilerlerden genc yetenekli cocuk. Yedlin ve Omar'la yürümez. Isimize yaramiyorlar ve 2 yabanci hakkina engel oluyorlar. Bence her pozisyon icin bir yerli olmali ve sag beke bakilirsa yok. O taraftada yetmiyormus gibi bir degil iki adam var. Omar'in durumu ne oldu ne olacak belli degil. Ikinci yariya hazir olurmu veya beslemeye devammi edecegiz yoksa.
Tw'da bir hesap Sarıyer'e gidiyor yazmışMahmut var şans verilirse
•quod erat demonstrandum•
Hayır yok. Uygulamada bu videoyu izledim. Fatih hoca futbolcuları toplamış birşeyler anlatıyor. Saha kenarında bazı futbolcular ayakta bazıları oturmuş durumda can kulağıyla dinliyorlardı.hoşlanmadım bu bakıştan umarım ciddi bir durum yoktur
Bize bu adamın ilk senesi gibi 6 no lazım Berkan’ın yanına
Alt yapi dedik Kerem ve Baris zaten yeni geldiler Kerem 10dan asagiya gitmez zaten .Yunus 3veya 4 'gidebilir.Yunusun barisdanda keremdende iyi oldugunu düsünüyorum
Bu dogru cikarsa gene sizma var demektir
Mahmut var şans verilirse
•quod erat demonstrandum•
Hoca pek güvenmiyor alt yapiya bana kalirsa. TK maclarinda sans verirse iyi olur. 19 yasindaymis, ne kaybedebiliriz. Umarim kendini ispatlar.Mahmut oynar onun kadar almaya gerek yok.