Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesinlikle ndiaye tarzı adama ihtiyaç var top kapamiyoruz .Taylan ve Berkan yumuşak ikili ikisinden biri yerine ndiaye tarzı adam lazım .
Top kapamamak 1. zaafı takımın. Bir tek Boey ve Luyindama yapıyor bu işi. Tüm sahipsiz toplar rakipte her maç.

Kesinlikle ndiaye tarzı adama ihtiyaç var top kapamiyoruz .Taylan ve Berkan yumuşak ikili ikisinden biri yerine ndiaye tarzı adam lazım .
Ndiayenin defansi bok gibiydi, saga sola deli dana kosuyor diye bir oyuncunun defansi iyi olmaz. Tek pasla rahatca ekarte ediliyordu kendisi.

Selam dostlar gece rüyamda 7 transfer gördüm.
1 GK
1 LB
1 RB
1 CB
Gedson
Halil
1 ST

Uyandığımda anladım ki totom açıkta uyumuşum. Bu bahaneyle motoru da bozmuşuz. :D

Adana Demirspor, 26 yıl sonra kendisini Süper Lig’e taşıyan Samet Aybaba ile yollarını ayırdı…

Reis, senin şu dünya üzerinde tanımadığın bi topçu varmı ya? MaşaAllah zehir gibi bi hafızanmı var desem yoksa gerçekten her hafta sonu GALATASARAY maçları hariç 5-10 maç dahamı izliyorsun anlamadım.

Iskoçya dan tut Ispanya ya kadar hepsini biliyorsun MaşaAllah

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kang in Lee'yi ortalama bir futbol izleyicisi tanır zaten, ekstra takibe gerek yok.

Hafızam zehirden de öte iyidir ama evet.

Sözlesmesini uzatmayi istemiyordu ve menajerleri kafasini okuyormus diye okumustum bir kere. Baska yaptigi birsey var mi? Böyle asirida mac yapmamis.

Reis, senin şu dünya üzerinde tanımadığın bi topçu varmı ya? MaşaAllah zehir gibi bi hafızanmı var desem yoksa gerçekten her hafta sonu GALATASARAY maçları hariç 5-10 maç dahamı izliyorsun anlamadım.

Iskoçya dan tut Ispanya ya kadar hepsini biliyorsun MaşaAllah

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Admir Galatasaray altyapı akademi eğitim seminerlerinde çalışmıştı emre utkucan ile arası iyidir diye tahmin ediyorum

•quod erat demonstrandum•

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt