- 20 Ağustos 2009
- 18.436
- 24.332
- 2.973
Transferi acil bitirip hocanın sahaya dönmesi lazım iki senedir sportif direktör gibi basın toplantılarında o geliyor bu gidiyor oyundan çok transfere ne diyecek diye izliyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Melo bu yaşında bunların oynadığı topu sadece götüyle oynar
Çok kötü oynuyoruz bile diyemiyorum artık
FT kendinden soğuttun bizi yemin ediyorum
Siz de bazı ataklarda gol olur diyip gol yediğimiz oluyor mu?
Ben çok rahat anlıyorum mesela ama FT anlamıyor ilginç bir şekilde
Pres yiyince ne yapmamız gerekiyor hiç çalışıyorlar mı acaba.Hiç mi teknik bilgini geliştirmedin be adam.En kötü Avrupa takımının taktiği bizi yer bitirir hiç mi geliştirmedin kendini.Rezillik oynattığın top rezillik.Kaç sene oldu bi insan ya maldır ya kördür top oynanmadığını bilmesi için.
Çika iyi sıçmamış altına
Yan pas geri pas para kazanın ne güzel valla hayat
Muslera da ayak yok
Kerem de beyin yok
Taylan da yetenek yok
Diagne de hiç bi bok yok
takımın %90 mahalle takımından hallice
Millet 3 pas ile ortalığı dağıtıp gol atıyor 1000 tane pas yap geri muslera da top
Gedson'dan ümidimi kestim, Harroui yerine de para 6 numaraya harcanırsa daha iyi olacak gibi. Her top stoperlerin kucağında 3 senedir ve bu durum sıktı artık.
Arttırıyorum babel ve emre akbaba'dan kurtulmamız lazım.Babelden umarım kurtuluruz.
.Td değişse her şey değişir
Azıcık kafası çalışan bak azıcık diyorum, beyni ile oynayan her futbocu bizim takımda fark yaratır. Çünkü takımda taktik denen birşey yok. Tamamen bireysel beceri ile gelen goller var.Ben seriye bile fitim yani. Bizim bu işe o ilaç olur. Önüne de Cica-Gedson-Berkan atacaksın zorluk derecesi yüksek maçlarda. Seri-Gedson-Cica yeterli olacaktır içerideki maçlarda. Yerli hakkını da artık stopere ozanı mı alırız kaleye irfancan mı alırız gorvete halil mi alırız bilmrm ama çözsünler bi şekilde
Son ikisi tamam da ilk ikisinin hocayla ne alakası varHocanın konusuna alalım seni
Haddini bil terbiyesizleşme doğru düzgün soru sormayı öğren.
Ft müsade ederse inşallah,Morutan ligi donunda sallicak gibi görünüyor
Yav nereyi olmadık yere pas atrı. Herif boşta olan topu alıp oyun kurması gereken görevde olan kim varsa ona yani taylanın direkt ayağına attı keriz gibi ayağından açıp gol yediren Taylan.Muslera ile devam edersek her maç gol yeriz
Taylan’a kızıyoruz ama muslera olmadık yere pas attı yendiğimiz golde , onu kimse konuşmuyor
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi