Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferi acil bitirip hocanın sahaya dönmesi lazım iki senedir sportif direktör gibi basın toplantılarında o geliyor bu gidiyor oyundan çok transfere ne diyecek diye izliyoruz.

Oyuncularda problem yok bu futbolcular kaliteli oldukları için bize gelebildiler problem bunlardan verim alamayan hocada biz ne futbolcularla şampiyon olduk ha o zamanda ft vardı ama şimdi şartlar o şekilde değil demekki. Siz daha çok şu iyi oynamıyor bu oynamıyor dersiniz

Melo bu yaşında bunların oynadığı topu sadece götüyle oynar
Çok kötü oynuyoruz bile diyemiyorum artık
FT kendinden soğuttun bizi yemin ediyorum
Siz de bazı ataklarda gol olur diyip gol yediğimiz oluyor mu?

Ben çok rahat anlıyorum mesela ama FT anlamıyor ilginç bir şekilde
Pres yiyince ne yapmamız gerekiyor hiç çalışıyorlar mı acaba.Hiç mi teknik bilgini geliştirmedin be adam.En kötü Avrupa takımının taktiği bizi yer bitirir hiç mi geliştirmedin kendini.Rezillik oynattığın top rezillik.Kaç sene oldu bi insan ya maldır ya kördür top oynanmadığını bilmesi için.
Çika iyi sıçmamış altına
Yan pas geri pas para kazanın ne güzel valla hayat
Muslera da ayak yok
Kerem de beyin yok
Taylan da yetenek yok
Diagne de hiç bi bok yok

takımın %90 mahalle takımından hallice
Millet 3 pas ile ortalığı dağıtıp gol atıyor 1000 tane pas yap geri muslera da top

Hocanın konusuna alalım seni

FT çok pres yapınca adamlar yoruldu zannediyor galiba bilmiyor ki bizim durum daha boktan

Ben seriye bile fitim yani. Bizim bu işe o ilaç olur. Önüne de Cica-Gedson-Berkan atacaksın zorluk derecesi yüksek maçlarda. Seri-Gedson-Cica yeterli olacaktır içerideki maçlarda. Yerli hakkını da artık stopere ozanı mı alırız kaleye irfancan mı alırız gorvete halil mi alırız bilmrm ama çözsünler bi şekilde
Azıcık kafası çalışan bak azıcık diyorum, beyni ile oynayan her futbocu bizim takımda fark yaratır. Çünkü takımda taktik denen birşey yok. Tamamen bireysel beceri ile gelen goller var.

Ali Koç bütün çöpleri cebinden para verip yolluyor hülle ile biz 1 adam bile yollayamadik. 1 adam yollayın bari ya limit için. Falcao gitsin bari yeter ya.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takimn 3-4 haftaya daha iyi olur. Birbirleriyle oynaya oynaya alisacaklar. Biraz sabir lazim. Ama orta sahaya melo tarzi adam lazim

Ne Taylan'ın ne de Berkan'ın defansif yanı bizim için yeterli değil
Acilen sağlam bir dos lazım

Morutan ile birlikte maçın tek güzel yanı buydu aw
IMG_2916.webp

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Stoperler de sorun yok, adamlar her pozisyonda rakip forvet ve ortasahası ile karşı karşıya kalıyor. Nefes alamıyorlar doğal olarak da hata yapıyorlar. Adamlar bir topla kaleye iniyor, bir topla ortasahayı geçiyor. Anlatmak istediğim ortasaha da basan, koşan, mücadele eden, ısıran pislik yapan sert bir adamın yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt