Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.909
- 8.587
- 2.068
Nasıl konuşması gerekiyor ozanın senin beğenmen içinTeknik direktör bölümünde anlat sen engin futbol bilgilerini koçum caz yapma burda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl konuşması gerekiyor ozanın senin beğenmen içinTeknik direktör bölümünde anlat sen engin futbol bilgilerini koçum caz yapma burda
Bu adam kabiz pas oyunundan vazgecmezGedson'dan ümidimi kestim, Harroui yerine de para 6 numaraya harcanırsa daha iyi olacak gibi. Her top stoperlerin kucağında 3 senedir ve bu durum sıktı artık.
Halit kaç sene oldu valla bunaldıkYav amma söylendiniz be kardeşim. Sezon başı olur böyle şeyler. Pozitif şeylerde oluyor. Mesela ilk yarı 5-0 olurdu Diagne yerine başka biri olsaydı. Fb maçına biraz baktım da rezalet bir futbol. 1 tane pozisyon yok.
Ben çok beğenmiştim onu bejekedeykemElneny olur mu bize
Valla burda felç olacağı kesindieng ayağı iyi mi kötü mü bilen yok mudur
Türk insanının kanında geninde hücrelerinde var bu kanka. Sadece futbolda böyle değiliz her alanda böyleYav amma söylendiniz be kardeşim. Sezon başı olur böyle şeyler. Pozitif şeylerde oluyor. Mesela ilk yarı 5-0 olurdu Diagne yerine başka biri olsaydı. Fb maçına biraz baktım da rezalet bir futbol. 1 tane pozisyon yok.
Seri Gedson Cicaldu. Normalde seriyi istemezdim ama bu adam bu oyunda israr ediyorsa gelsin. Ya da o tarzda biri gelsinVideosunu bile izlemedim.
Mısır'dan bir herife 6 milyon gömmeyiz herhalde
Delüzyonelsin heralde.Son ikisi tamam da ilk ikisinin hocayla ne alakası var
Insallah….marcao'nun portekizdeki son maçında rakip tondelaydı. tarih tekerrür eder mi musap?
Kötü olsa ne yazar en azından herif hatvan gibi koşuyor basıyor diyorlar ki bizim taylanin ayağı iyide ne oluyordiengin ayağı kötü mü gerçekten detaylı izleyen var mı