Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani yazmayacaktım esasen ama öldük bittik tükendik gibi yazıyor arkadaşlar. Bu çocuklara en az 5-6 hafta vereceksin. Yeni transferler olacak birde öyle görelim.

inşallah dediğin gibi olur ama ben çocuklara da çok kusur bulmuyorum artık.Kaç senedir aynı hatalar yani futbolcu değişiyor ama hatalar aynı

Dieng Filan bizi kesmez. Gedson geliyorsa gelsin. Ayrıca Avrupa liginden de ümidi keselim. Bu sene bu yeni kadro ile lige asılmak lazım. Fırsat transferi dedikleri herneyse 2 Eylül sonrası forvet ve ortasaha olarak yapılsın.
Takımın potansiyeli var. Bence oturunca çok zevkli maçlar izleriz. Cikooooo motoruna sahip çık aslan parcasi

S
bireysel hata 1 olur 2 olur

ama her maç farklı farklı anlarda farklı farklı oyuncular bireysel hata yapıyorsa bunun sebebi olmalı

takım yıllardır çok kopuk

hem oyun kurarken hem rakip karşılarken takım yerleşemiyor bu yüzden oyuncular sürekli baskı altında kalıyor

1 hata kalitesizlikten ise 3 hata takım oyunundan

bugün çok beğenilen ilk yarıdaki oyunun da içinden geçer psv lazio marsilya filan
Sürekli rakibin arkasında kalıp kovalıyorlar. Pozisyon alma becerisi hiç yok takımda. Bakın dikkatli seyredin hep aynı, böyle tekde direk basıp almasını bilen tek adam Marcao idi

Yani yazmayacaktım esasen ama öldük bittik tükendik gibi yazıyor arkadaşlar. Bu çocuklara en az 5-6 hafta vereceksin. Yeni transferler olacak birde öyle görelim.
Öyle futbolcuları yerden yere vurup ta kahreden yokki sürekli aynı kopya golleri yiyoruz, takım top rakipteyken başı kesik tavuk gibi bir oraya bir buraya anlamsız koşuyor.top bizdeyken de yana geriye yana geriye yana geriye … ahada topu kaptırdık. Milletin isyanı buna.

Lige hakem transferi lazım. Premier lig Premier lig ise belli kısmı hakemlerin tavrından. Eyyamını falan geçtim ikide bir o düdüğü çalma arkadaşım. Oyunu kesmek için fırsat kolluyorlar. Yatana zaten çalma,. Bizim oyuncu yatıyorsa da çalma. Hakemler bu tavırda inat etsin en az 2x hızlanır oyun.

Allahim sen sabirrrrrrrrr ver

Screenshot_2021-08-29-21-25-11-101_com.twitter.android.webp

Her topta geriye oynayarak hataya davetiye çıkarıyoruz . Fatih Hoca uyar miyor mu takimi . Çok sıkıştın geriye oynarsin da her top da kaleciye donmek zorunda miyiz 😡
biz çoğu zaman böyleyiz topu ileri uçta kime atsan sekip rakibe gidiyor hızlı cıktığı an dengesiz yakalıyor takımı sorun burda o yüzden herkes hata yapan ben olmıyım kafasında risk almaktan cekınıyor;morutan yeni olduğu için risk aldı biraz oyuncu eksiltti hemen fark yarattı inşallah vazgecmez bundan hatada yapsa kaptırsada cok fazla eleştirmemek lazım!

inşallah dediğin gibi olur ama ben çocuklara da çok kusur bulmuyorum artık.Kaç senedir aynı hatalar yani futbolcu değişiyor ama hatalar aynı
Geriden oyun kurma sevdası biraz. Bu arada şunu da söyleyeyim Marcao olsaydı bu iki golü yemezdik. Ben berabere değil de maç 5-0 olacaktı ona kızıyorum. Diagne ile olacak iş değil. Gedson ve iş bitirici bir forvet lazım.

Dieng için bulabildiğim video:

(Ayağında top tutan bir değil gibi, kazanıp yanındakine falan bırakıyor.)

Okan bayağı kötü kaleci. Bugün yine saçma gol yemiş. Yedeğe düşer Giresun da.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orta sahamız transparan resmen tül perde kıvamında, önüne gelen elini kolunu sallayıp üzerimize geliyor. Artık öyle bir noktaya geldim ki sadece Gedson bile bu orta sahayı toparlayamaz diye düşünüyorum.

Birkaç aydır ısrarla bir 6 numara lazım diye söylüyordum ama inanın kalitesiz bir adam olursa o 6 numara da bizi kurtarmaz. Melo gibi, Fernando gibi rakibi aman abi buna bulaşmayalım dedirtecek bir adam şart.

Aşıcağınız maçı elimizle verdik sahanın en iyisi morutan ve cicaydı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt