Ozan Aparı
Büyük Kaptan
- 21 Şubat 2010
- 20.495
- 2.919
- 2.313
Bence de.Sabaha kadar kendi kendine konuşur tarzda mesaj yaz.
Dakika başı 2 mesaj yaz , konunun içine sıç , hiç umrumda değil.
Bana ne ki zaten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence de.Sabaha kadar kendi kendine konuşur tarzda mesaj yaz.
Dakika başı 2 mesaj yaz , konunun içine sıç , hiç umrumda değil.
Bana ne ki zaten.
İşte Avrupada bizim perişan olma sebeplerimizden en önemlisi bu. Bizim hakemler oyunu oynatmayan takıma göz yumdukca daha daha beter olacaz. Üflediğin adam 40 takla atıyor.Lige hakem transferi lazım. Premier lig Premier lig ise belli kısmı hakemlerin tavrından. Eyyamını falan geçtim ikide bir o düdüğü çalma arkadaşım. Oyunu kesmek için fırsat kolluyorlar. Yatana zaten çalma,. Bizim oyuncu yatıyorsa da çalma. Hakemler bu tavırda inat etsin en az 2x hızlanır oyun.
çok güçsüz ayakta duramıyor çok duygusal bi çocukta olabilir karakterini pek bilmiyorum ama anıden bi yere kiralanırsa hiç şaşırmamEmre Kılınç ayrılmak istiyorum filan dedi heralde.
Çok arka planda kalması garip.
Gedson'dan önce oraya bir oyuncu bekliyordum açıkçası , baya geç kalınmış bir mevzu bence.
Gedson'dan önce oraya bir oyuncu bekliyordum açıkçası , baya geç kalınmış bir mevzu bence.
Maç 2-1 bitseydi kimse bahsettiklerinden konuşmayacaktı. Halbuki yine aynı şeyler oluyor. Ama pozitif şeylerde oluyor. Mesela çok kolay pozisyona girdik bu maçta. Ben transferlerle beraber biraz beklemekten yanayım. Tabii herkesin fikrine saygım var.Öyle futbolcuları yerden yere vurup ta kahreden yokki sürekli aynı kopya golleri yiyoruz, takım top rakipteyken başı kesik tavuk gibi bir oraya bir buraya anlamsız koşuyor.top bizdeyken de yana geriye yana geriye yana geriye … ahada topu kaptırdık. Milletin isyanı buna.