Emre Yüksel
Tecrübeli Üye
- 30 Haziran 2010
- 5.084
- 485
- 1.518
Çaresizlikten renktaş çok izlemedim çocuğu o yüzden sordumKaan Ayhan kim renktaş? Ne kadar abartılıyor bu isimler…
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çaresizlikten renktaş çok izlemedim çocuğu o yüzden sordumKaan Ayhan kim renktaş? Ne kadar abartılıyor bu isimler…
Marcao varken öyle goller yemedik yazmıyor orda zaten.Marcao olmadığı için savunmanın beklere açıldığını söyledim,Taylan ile Musleranın yaptığı anlamsız,savunma yerleşmişcesine yaptığı rahat hareketlere dem vurdumGorende diyecekki Marcao varken boyle goller yemedik.
Dağınık oynuyoruz dağınık. Düzenli oynasak bu takım herkesi paçavra eder ligde 6 no forvet ile birlikte
Santa Clara forması giyen Hidemasa Morita’nın Fenerbahçe’ye transferi, kulüplerin anlaşma sağlayamaması nedeniyle iptal oldu.
(@albandemir)
hmm
Santa Clara forması giyen Hidemasa Morita’nın Fenerbahçe’ye transferi, kulüplerin anlaşma sağlayamaması nedeniyle iptal oldu.
(@albandemir)
hmm
bu kotu oldu iste
simdi bunlar harroui ye sulanacak
Sadece ondan değil bence. çok kontrolsüz oynuyoruz. Kontrollü oynatmayı öğrenmesi lazım hocamizinO problem takım beraber oynadıkça çözülebilir çok yeni herkes
Ne dediğini kendi biliyor mu ki?Fatih Terim: "Her zaman bir Melo, bir Fernando bulamıyorsunuz. O mevki benim için önemli. Bakalım, transferde daha var. Her şey olabilir."
Fatih Terim: "Orta sahaya bir transfer düşünüyoruz. Gedson'u düşündüğümüze göre bu çok açık."
Şimdi soru....
Gedson VEYA bir 6No mu yoksa,
Gedson/Orta Saha VE/+ bir 6no mu
Bunu neye dayanarak söyleyebiliyorsun? Mantıklı bir cevap beklemiyorum da işte...Dağınık oynuyoruz dağınık. Düzenli oynasak bu takım herkesi paçavra eder ligde 6 no forvet ile birlikte
Artık sorunu stoperlerde görmeyelim, ben de yaptım o hatayı. Stoperlere saydirdim vs. En temel sorun orta saha olmaması. Herkes direk stoperlerle kalıyor. Taylan iyi oyuncu aldığı paraya göre gayet iyi katkı verdi ama bu ligde sert orta sahan yoksa yerler seni. Ne yapıp edip 6 numara almak lazim
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi