Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla alıyoruz o kadar oyuncu iyi güzel de bunları oynatacak taktik disiplini olan, antrenmanda ortada sıçan değil hücum seti çalıştıran bir teknik ekip olmadan messiyi Ronaldo’yu getirsek gene boş bence. Balık baştan kokar, başındaki adam hocalıktan emekli olmuş, ders almam ders veririm diyen kibir abidesi bir megaloman, geçmişine saygı duyuyorum ama geçmiş geçmişte kaldı artık nolur bizi bize bırak artık hocam, güzel anılmak istiyorsan bırakmalısın çünkü seni kovacak bir başkanımız yok başımızda.

Gorende diyecekki Marcao varken boyle goller yemedik.
Marcao varken öyle goller yemedik yazmıyor orda zaten.Marcao olmadığı için savunmanın beklere açıldığını söyledim,Taylan ile Musleranın yaptığı anlamsız,savunma yerleşmişcesine yaptığı rahat hareketlere dem vurdum

Santa Clara forması giyen Hidemasa Morita’nın Fenerbahçe’ye transferi, kulüplerin anlaşma sağlayamaması nedeniyle iptal oldu.

(@albandemir)

hmm
burak-elmas-10-gun-soyleminden-dolayi-ozur-diliyorum-900871-5.jpg

geçen sene anadolu takımları 3 büyüklere diş geçirebiliyordu şimdi yabancı sınırı yüzünden hepsi ezilir hale geldi allah belasını versin bu tffnin büyükler kolay puan kaybetmes bu sene çok ararız ilerde böyle puanlar kaybedersek

herkes defansif orta saha diyor ama stil olarak nasıl bir defansif orta saha olacağı da önemli

kesici mi arıyoruz takımı çıkaracak adam mı

iki alanda da eksiğimiz var

defansif orta saha + gedson gelse çok iyi olur ama o kadar kontenjan ve limit açabilir miyiz şüpheli

Bu maç özelinde olan şeyleri genele yayıp asıp kesmek yanlış. Takım yeni ve çoğunluk genç. Bir de üstüne yorgunluk eklenince bence burada aldığımız 1 puanı olumlu değerlendirmek gerekir. Hoş Cici oyundan çıkmasaydı belki 3 puan ile dönecektik. Ama moral bozmaya gerek yok. Ortasaha problemimizi çözersek bundan sonra zor puan kaybederiz.

Artık sorunu stoperlerde görmeyelim, ben de yaptım o hatayı. Stoperlere saydirdim vs. En temel sorun orta saha olmaması. Herkes direk stoperlerle kalıyor. Taylan iyi oyuncu aldığı paraya göre gayet iyi katkı verdi ama bu ligde sert orta sahan yoksa yerler seni. Ne yapıp edip 6 numara almak lazim

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih Terim: "Her zaman bir Melo, bir Fernando bulamıyorsunuz. O mevki benim için önemli. Bakalım, transferde daha var. Her şey olabilir."

Fatih Terim: "Orta sahaya bir transfer düşünüyoruz. Gedson'u düşündüğümüze göre bu çok açık."

Şimdi soru....
Gedson VEYA bir 6No mu yoksa,

Gedson/Orta Saha VE/+ bir 6no mu

Ben sadece 1 OS alincak anladım,

Lakin Gedson veya 6NO nasil bir Planlama onu anlamadim.

Gedson'un alternatifi DOS oluyor...kendisi ama DOS değil 8no b2b.

Planlamayı Seveyim ....

Toplama takımız her halükarda adam gibi oyun için zaman lazım ama sağlam bir 6 numara epey toparlar takımı. Umudum da yok gerçi, transfer sezonu biterken nereden bulacaksın sağlam adamı...

Fatih Terim: "Her zaman bir Melo, bir Fernando bulamıyorsunuz. O mevki benim için önemli. Bakalım, transferde daha var. Her şey olabilir."

Fatih Terim: "Orta sahaya bir transfer düşünüyoruz. Gedson'u düşündüğümüze göre bu çok açık."

Şimdi soru....

Gedson VEYA bir 6No mu yoksa,

Gedson/Orta Saha VE/+ bir 6no mu
Ne dediğini kendi biliyor mu ki?

Takımdaki sorun bence Luyindama . Yanındaki oyuncuya bile bomboş pası veremiyor .

Artık sorunu stoperlerde görmeyelim, ben de yaptım o hatayı. Stoperlere saydirdim vs. En temel sorun orta saha olmaması. Herkes direk stoperlerle kalıyor. Taylan iyi oyuncu aldığı paraya göre gayet iyi katkı verdi ama bu ligde sert orta sahan yoksa yerler seni. Ne yapıp edip 6 numara almak lazim

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tek pasla rakip pozisyona giriyor. Ramosu getirsen, 2. Hafta herkes burada sover.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt