Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Randers Hatay maçında çevirdiler ya. kac tane pozisyona girdik o maçlarda doğaçlama oynadığımız için goller kaçtı. Düzenimiz olsa o maçlar farklı biterdi

Bana birsey anlat diyen mi var sana. Sen alintiladin beni te allam. Sanada iyi forumlar
Kızma yahu, ''Paçavra'' sözünü yersiz bulduğum için tepkisel davrandım biraz. Son iki şampiyonluğumuz dahil, ligi paçavra edememişken, bu kadar genç ve bazı mevkilerde hala eksik bir takımla olmaz o iş. İnanmak isteyen inansın...

bu morita okadar iyi topçu mu cidden. japonyadan nekadar iyi bi önlibero çıkabilir ki, açıkçası şüpheliyim.
Full maçını izlemedim ama top gelmeden atacağı yeri belirleyip oralara atmayı çok iyi yapıyor videolarda, top sürmesi de çok kötü değil ve sürekli ısırıyor. Bence bizde çok fark yaratırdı.

Min Jae için de olumsuz görüş var mesela ama bence iki maçtır o da iyi oynuyor, eleman hem tekte iyi basıyor hem de bayağı sert, pasörlüğü de şu an için fena değil.

Kore, Çin, Japon diye küçümsemeye gerek yok bence.

Marcao meselesi bir an evvel çözülmeli.
renkdaş marcao olsa nolur olmasa ne olur. sorun stoper değil ki sorun hatalı oyun anlayışı. marcao varken de aynı hatalar yapılıyordu. defansa ramos'u getir o da 2 maç sonra hata yapar. çünkü biz baskı yesek bile ileri uzun oynamak yerine baskı altındaki adama pas atıp pasla çıkmaya çalışıyoruz. resmen saçmalık. her maç aynı hatalar. terim demek ki yasaklamış bunlara uzun oynamayı. adamlar da tek şeye odaklanmış pasla çıkmak. yanında rakip var yok önemi yok.

bunu yapmaya çalışıyorsun aylardır. bi dönüp bak bakalım defansta baskı yerken 1-2 pasla bu baskıyı kırıp rakibi eksik yakalayıp attığımız gol var mı? bir de dönüp bak bakalım bunu yapmaya çalışırken kaç kere pozisyon verdik kaç kere gol yedik? ana sorun buyken çıkıp gene klasikleşen bireysel hatadan gol yedik diyor. bireysel hatadan gol yemedik, yanlış oyun stilimizden dolayı gol yedik.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kızma yahu, ''Paçavra'' sözünü yersiz bulduğum için tepkisel davrandım biraz. Son iki şampiyonluğumuz dahil, ligi paçavra edememişken, bu kadar genç ve bazı mevkilerde hala eksik bir takımla olmaz o iş. İnanmak isteyen inansın...
Bende transfer olmalı diyorum zaten ama biraz akıllı oynasak senin kızdığın şeyi yapardik :asd: :asd:

Kızmadim sana çok aşırı tepki verdin şaşırdım.

Sakat biraz adam olsa biraz eski Falcao olsa bitiricilik sorunumuzda olmayacakti Ah ulan Calkao git bari limit acilsin

Biz forvetten doğru dürüst gol katkısı alamıyoruz yıllardır durum böyle bari Halil gelsinde oyun içinde çeşitlilik yaratsın diye düşünüyorum böylece orta sahada yabancı kullanırız. Diagne içinde makul bir teklif varsa hiç düşünmeden gönderilmeli cidden hiç güvenemediğim bir oyuncu. Halil as forvet Mohamed yedek forvet gidelim işte en ideal çözüm.

İrfancan
Boey-Nellson-Ozan-Pva
Morita
Gedson-Cica
Morutan-Halil-Kerem

Defansif açıdan sarsılmayız ama böyle hala bir şeyler eksik kalıyor takımda. Şu takıma bakıp gol yükünü kim çekecek diye düşünüyorum bulamıyorum.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt