Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene kadro gençleşiyor, yeniden yapılanıyoruz, karar doğru. Takıma yaş ortalaması 22-23 olan gençler alındı ve 11in büyük çoğunluğunu oluşturuyor. Gençler bir takıma dinamizm katar, rakibi yorar vs. bir sürü şey söylenebilir. Peki takıma yeni katılmış bu gençlerin hata lüksü yok mu? Tabi ki var. Hatta çok anlayışlı olmamız gerekli. Ancak onların yanına tecrübeli diye koyduğumuz adamlar Ciagne, Muslera, Ainholt, Babel… Oynadığımız maçlarda öncelikle yediğimiz gollere baktığımızda tecrübeli, örnek olması gereken oyuncularımızın daha hatalı olması ne garip? Bunlar bu kadar hata yaparak nasıl liderlik edecek? Gençler bunlar kadar hata yapmıyor. Yapsa da göze batmıyor ama bu oyuncular sahada en az hatayla oynamalı.
Bazı arkadaşlar hepsi genç olmasın araya tecrübeli kaynaştırmamız lazım diyor ama hepsi genç olsa en azından şans verirsin, hoş görürsün, sabredersin, umudun olur. Ama yaşı yüksek topçunun ben nesini hoş göreyim arkadaş. Ainholt dediğimiz adam kaç tane Premier Lig maçına çıkmış. Yaptığı hatalara bak. Ben şimdi bu adama nasıl sabredeyim? Ya da Muslera? Hepimizin saygısını kazanmış bir adam, kendine olan krediyi tüketiyor.
Bu günkü maça bakıyorum. İlk yarı gençler perişan etti rakibi. Tecrübelilerin oyun eksikliğinden puan kaybettik.
Demem o ki bizim tecrübeli oyuncularımızda iş yok. Gereken sorumluluk alınmıyor. Çok hata yapıyorlar. Tam tersi olması gerekmez mi?

pva nın defansif zaafını görünce 3 lü defans daha mantıklı gibi gelmeye başladı

alpaslan---nelsonn----luyindama

boey-------cicaldau------berkan---------pva

morutan-----------mostafa-----------kerem

Cicaldau bize yazildiktan sonra videolarini izledigimde goze hos gelen bir stili yok ama tam bir sistem oyuncusu demistim, oynadigi uc macta da bunu az cok gosterdi. Topu ayaginda fazla tutmuyor ve gecis oyununda tek toplariyla fark yaratiyor. Gecen sezon ceza sahasina giren orta saha oyuncumuz pek yoktu. Cicaldau ise atak yaptigimizda devamli ceza sahasina giriyor. Bugun attigi gol ve gecen macta Feghouli’nin attigi golde direge vurdugu pozisyon. Kasimpasa macinda ceza sahasinda kaleye yakin yerde vurdugu topu kaleci cikardi. Hatay veya Giresun macinda tam hatirlayamadim maci ama bir pozisyonda Boey sola cikarsaydi kaleci ile karsi karsiya kalacakti.

Aanholt ve Berkan’in ise daha iyi olmalari lazim. Ozellikle de Berkan. Bugune kadar oynadigimiz maclarin hic birinde orta sahayi begenmedim.

uefaya bildirmek için 2 gün kalmış bilgisi dolanıyor 2. maç için ayrı liste mi veriliyor yoksa bildiremediğini bir daha oynatamıyor musun

2.yarı bu kadar düşmemiz neye bağlı ben çözemedim. Cicanın çıkması bu kadar etkilememeli yav
Taylan yüzünden, Berkanla yine çakıştılar ve ne top kaptı ne de pas attı

Başka sebepler sayanlar da olabilir ama bence temel sebep Taylandı zaten yaktı da bizi sağolsun.

Cicaldau takımı önde tutuyordu, her pası tehlike adamın, attığı gol öncesi Kerem'i kaçırıp ceza sahasına girmesi derslik hareketti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt