Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sol bek alternetifi nedir beynini satılıga mı çıkarıosunuz umut meraşa 1.5 bonsevis 1.2 4 senelik sözleşme verince mi açıgımız kapancakmış elimizde bayram ve taşdemir tarzı en azından lig standartın ortalama üstü adam varken

marcaoyu çok eleştirmiştim oynadığı zamanlarda bile ama bugün eğer olsaydı ilk golü yemezdik.Adam resmen sol beklerin özellikle kerem denilen artist oraya geçti geçeli komple sol tarafın gediklerini kapıyordu.Halil elzem halil gelirse o kerem en azından kolay kolay 11 e giremez.

Bi ara ortalama pozisyonlara bakmıştım harbi 3-4 oyuncu aynı alanlarda dolaşmış hep. Cica olmayınca doğru sol iç kullanan başka adam yok takımda resmen bu da top dolaştırmamızı engellyior
İşte niye Gedson diyorlar

Holding diye bir tabir vardır, set hücumunda seni öne yaslar, düşenleri toplar geçiş hücumlarını ilk anda savunur.

Gedson holding oynamadan yapıyordu bunları, kontra yemedik Nisan ayından sonra onun sayesinde.

Bunu Berkanla Taylan yapamaz.

bu morita okadar iyi topçu mu cidden. japonyadan nekadar iyi bi önlibero çıkabilir ki, açıkçası şüpheliyim.

iyidir .
defansif meziyetleri disinda, fundamentali , teknigi, top kullanimi ve yaratici yonu ,oyun akli ve vizyonu ekstralaridir benim nazarimda.

alirsak daha detayli nacizane bir kac sey karalarim gerek gorulurse.
kendisini sevgili @Keramettin TANRIVERDİ takip ediyor yanilmiyorsam - o da bir kac sey deginir elbet gerek gorurse.

selamlar,

Taylan yüzünden, Berkanla yine çakıştılar ve ne top kaptı ne de pas attı

Başka sebepler sayanlar da olabilir ama bence temel sebep Taylandı zaten yaktı da bizi sağolsun.

Cicaldau takımı önde tutuyordu, her pası tehlike adamın, attığı gol öncesi Kerem'i kaçırıp ceza sahasına girmesi derslik hareketti.

Cicayı ilk iki maçında eleştirmiştim ama her geçen maç iyiye gidiyor. Alıştıkça daha fazla sorumluluk alıyor. İnşallah daha iyi olur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

pas oyununu eleşiriyoruzda bu sistem ön libero gelince oturur ancak . hocanın oynatmaya çalıştıgı taktik iyi ama örnegin manchester city belgeseli var izleyenler vardır . pep ilk senesinde cok cok kötüydü pas hataları defanstan cıkarken yenilen goller falan. suan hoca inat ediyor bundada yanında olmalıyız bence zaman zaman başarıyor takım bunu ama oyuncular genç ve daha birbirlerine alışık değiller takım bi tamamlansın bonservisli oyuncularla zamanla oturur sanırım oyun olarakta.
3 senedir uğraşıyor daha bi adım ilerleyemedi :asd: çünkü ne terim guardiola ne de bizim oyuncular city oyuncuları seviyesinde. boşa uğraş sadece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt