Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
Valla renkdaş vazgeçmek zorunda, ne stoper dayanır ne bek ne kaleci bu şekilde. Az bişi pres yapan takım çok rahat gol atıyor bize. Ben futbolculara kızmıyorum, bu şekilde oynarsan illaki ama illaki hata yaparsın. Keleciye tembih ediyor dikme topu diye o da gidiyor baskı altınadaki adama atıyor, her seferinde doğru adamı nasıl bulsun, illaki hata yapacak, Taylan da illaki kaptırcak 1 çıkarır 2 çıkarır 3. de yada 4. de mutlaka o da kaptırcak. FTerim ya bu mantaliteyi değişcek yada artık yapamıyorum çözemiyorum deyip eyvvallah diyecek ve yine bizim İmparatorumuz olmaya devam edecek.
Kaleciye dikme diye tembih ediyorda kalecide ne zaman dikse top rakipte .Musleraya elveda dememizin vakti geldi artik yas geldi bide sakatlandiktan sonra toparlanamadi

Mehmet Salih ,

renkdas basligi biraz geriden takip edebilirsen yararina olur.

morita ozelinde.
morita fb haberini guncelini vs benim yorumumdan once kac kez yazildi icinde bulundugumuz baslikta.

oyuncuyu yakindan takip ettigim icin transfer sezonu baslarken bize gelmesine vurgu yaptigimi takip edenler bilir transfer basliklarini.

iptal olmuski renktaslarda haber olarak buraya eklemis .

pas oyununu eleşiriyoruzda bu sistem ön libero gelince oturur ancak . hocanın oynatmaya çalıştıgı taktik iyi ama örnegin manchester city belgeseli var izleyenler vardır . pep ilk senesinde cok cok kötüydü pas hataları defanstan cıkarken yenilen goller falan. suan hoca inat ediyor bundada yanında olmalıyız bence zaman zaman başarıyor takım bunu ama oyuncular genç ve daha birbirlerine alışık değiller takım bi tamamlansın bonservisli oyuncularla zamanla oturur sanırım oyun olarakta.

Bence yanlış hem Ömer hem de Emre ile sözleşme uzatmak. Olmuyor çünkü. Girdikten sonra hiçbir fayda göstermedi.
3-4 milyon olsa neyse totalde 12 milyon verip bu adamları çöpe atamazsın.

Aantholtu da sayarsak 30 milyonluk sol bek bütçemiz vardı Taşdemir gidene kadar

Bir de bunlar net rakamlar daha.

3-4 milyon olsa neyse totalde 12 milyon verip bu adamları çöpe atamazsın.

Aantholtu da sayarsak 30 milyonluk sol bek bütçemiz vardı Taşdemir gidene kadar

Bir de bunlar net rakamlar daha.
emre tasdemir'in ücretini giresun %100 karsilamiyordur. biz fark ödüyoruz muhtemelen

Bu takimda Geriden topu bir kisi rahat cikarir oda cica ama o Adama ilerde ihtiyacimiz var.

Taylan yüzünden, Berkanla yine çakıştılar ve ne top kaptı ne de pas attı

Başka sebepler sayanlar da olabilir ama bence temel sebep Taylandı zaten yaktı da bizi sağolsun.

Cicaldau takımı önde tutuyordu, her pası tehlike adamın, attığı gol öncesi Kerem'i kaçırıp ceza sahasına girmesi derslik hareketti.
Bi ara ortalama pozisyonlara bakmıştım harbi 3-4 oyuncu aynı alanlarda dolaşmış hep. Cica olmayınca doğru sol iç kullanan başka adam yok takımda resmen bu da top dolaştırmamızı engellyior

Taylan yüzünden, Berkanla yine çakıştılar ve ne top kaptı ne de pas attı

Başka sebepler sayanlar da olabilir ama bence temel sebep Taylandı zaten yaktı da bizi sağolsun.

Cicaldau takımı önde tutuyordu, her pası tehlike adamın, attığı gol öncesi Kerem'i kaçırıp ceza sahasına girmesi derslik hareketti.
Zaten ciktiktan sonra kereme topta gelmedi. Cica cok önemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt