Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyidir .
defansif meziyetleri disinda, fundamentali , teknigi, top kullanimi ve yaratici yonu ,oyun akli ve vizyonu ekstralaridir benim nazarimda.

alirsak daha detayli nacizane bir kac sey karalarim gerek gorulurse.
kendisini sevgili @Keramettin TANRIVERDİ takip ediyor yanilmiyorsam - o da bir kac sey deginir elbet gerek gorurse.

selamlar,
Özellikle attığı isabetli uzun toplar bana meloyu hatırlattı. Gerçekten alınsa oyun gücü katar takıma

İşte niye Gedson diyorlar

Holding diye bir tabir vardır, set hücumunda seni öne yaslar, düşenleri toplar geçiş hücumlarını ilk anda savunur.

Gedson holding oynamadan yapıyordu bunları, kontra yemedik Nisan ayından sonra onun sayesinde.

Bunu Berkanla Taylan yapamaz.
Besiktastada josef yapıyor bunlari

iyidir .
defansif meziyetleri disinda, fundamentali , teknigi, top kullanimi ve yaratici yonu ,oyun akli ve vizyonu ekstralaridir benim nazarimda.

alirsak daha detayli nacizane bir kac sey karalarim gerek gorulurse.
kendisini sevgili @Keramettin TANRIVERDİ takip ediyor yanilmiyorsam - o da bir kac sey deginir elbet gerek gorurse.

selamlar,
Toni Kross mubarek.

Böyle giderse Mustafa nın opsiyonu kullanılmayacak herhalde. Gittikçe kötüye gidiyor.

Bana kalırsa gomis boştayken alınsın. Gol sorunumuzu çözer. Genç genç bir yere kadar.

Kimse pek konuşmuyor ama bu nelson çok kolay çalım yiyor gibi geldi. İlk golde adam 2-3 kez yatırdı ve en son rakibin peşinden koşarken özürlü gibi koşuyor.
Sanırım biri buna elini arkanda tut penaltı olur demiş. Ama bu abartmış, elleri arkadan bağlanmış gibi koşuyor. birkaç kez denk geldi.
adam maçın yıldızı olmuş taş gibi stoper bence

fm20 de pas oyununu acayip oturttum leipzig ile 2 tane pasör stoper pas özellikleri +15 1 defansif oyun kurucu pas 15 defanstan çok acayip top çıkarıyoruz 2 sene sonunda bana ucl+bundesliga kazandırdı ama maliyeti 150.000.000 € oldu. terim bunu gerçek hayatta 10 milyona falan yapmaya çalışıyor garip

Taylan yüzünden, Berkanla yine çakıştılar ve ne top kaptı ne de pas attı

Başka sebepler sayanlar da olabilir ama bence temel sebep Taylandı zaten yaktı da bizi sağolsun.

Cicaldau takımı önde tutuyordu, her pası tehlike adamın, attığı gol öncesi Kerem'i kaçırıp ceza sahasına girmesi derslik hareketti.

cicaya ilk yarıda tek eleştirim var o da topla çıkarken saklanması

oyun kurulumuna 1den 2ye geçerken hiç yardım etmiyor

2 ile 3 arası iyi ama tek berkanla çıkamadık kaç kere orada sorumluluk alıp gelmesi lazımdı

cicaya ilk yarıda tek eleştirim var o da topla çıkarken saklanması

oyun kurulumuna 1den 2ye geçerken hiç yardım etmiyor

2 ile 3 arası iyi ama tek berkanla çıkamadık kaç kere orada sorumluluk alıp gelmesi lazımdı
yardım etmiyor degil 3 lü orta saha da rol dagılımıyla ilgisi vardır. ilk oynadığı maçta 2. yarı terim dedi diye takım çıkamayınca geri geldi.
bugun daha top çıkarma dagılım oynadı. randers ve geçen hafta sagdan gidip paso berkan'dan bekliyorduk dagılımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt