Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cicaya ilk yarıda tek eleştirim var o da topla çıkarken saklanması

oyun kurulumuna 1den 2ye geçerken hiç yardım etmiyor

2 ile 3 arası iyi ama tek berkanla çıkamadık kaç kere orada sorumluluk alıp gelmesi lazımdı
O da oyun ezberinden dolayı bence. Cica çünkü bu işleri yapmıyordu eski takımında da. Onun oyuna katıldığı bölgeler 2 ve 3. Ama avrupa transferi yapmak istiyorsa zaman zaman dediğin gibi o işe de soyunmalı

Besiktastada josef yapıyor bunlari
Yapamıyor. O daha çok kesici oynuyor, Tjk zaten set hücumu yapabilen bir takım değil hep geçiş hücumu kovalıyorlar.

Bunu yapabilen biraz Biglia var sadece ama onu da o rolde kullanmıyorlar.

Liverpool'daki Fabinho gibi adamlar yapabiliyor bu işleri anca, dönen topları toplayıp hemen tekrar hücum başlatıyor.

2 ile 3 arası iyi ama tek berkanla çıkamadık kaç kere orada sorumluluk alıp gelmesi lazımdı
Onu da yapsa zaten 6m euroluk topçu olmazdı muhtemelen. Cicaldau'dan bunu beklemek yanlış olur.

Neyse yatıp bu yaşananları 6 7 saat unutmak istiyorum.

Inşallah iyi transferler gelir ve duzenli sağlam bir oyun oynariz

Özellikle attığı isabetli uzun toplar bana meloyu hatırlattı. Gerçekten alınsa oyun gücü katar takıma
nacizane bir iki sey diyeyim hazir yeri gelmisken,isabet uzun top vs dedigin icin ,biraz acayim kendimce;

teknik yonu cdm'e gore oldukca iyi ve etkili oldugundan , oyun gorusu iyi oldugundan, saha ve cevre kontrolu cok iyi oldugundan,
kisa ve uzun paslarda , gerek direk gerek diyagonal paslarda kimi zaman nokta atisi hedefi tutturmasi ile dikkati ceken,
pas kendisine gelmeden cok iyi cevreyi kolacan edip topu alip kaptirmamamak kaydiyla arkadasina ulastiran bir bakista. topsuz oyun konusunda oyunun taktiksel yonunden etkili, progresive bir anlayista , bire biri iyi pozisyon almasindan dolayi dengeli yapiyor cogu zaman.

hoca halbuki oynattigi futbola cuk diye oturacak oyunun iki yonunde var olan gerektiginde hibrid gibi gerektiginde salt bolgesel oyun islevi gibi, tam bir gorev adami modern dcm (benim icin ise oyun kurucu tandansli dcm) .

alsaydik transfer sezonu baslarken sunu diyecektim kisaca;
uyum sorunu yasamazsa , kendini sevdirir hocaya ve taraftara...

neyse sevgil semih, senin mesajin sayesinde ufaktan ustunden gectik nacizane gozlemimizin.

selamlar,

Yap desek yapar, diyor muyuz? Bundan emin değilim.

Top çıkarmada diyagonal toplar ve Aanholt da kullanılmalı, Nelsson çok iyi attı mesela Barış'a. Aanholt sallasa o işi yapar.

Btw Cica sanki önde oynasa her hareketi pozisyon olacak gibi, sağ iç yapsın o işi yapacaksa.

@Hasan Çam morita fb isi yatti galiba. eustaquio ya sulanmaya baslamislar

Deniz Kaya üstat Morita hakkında ne kadar olumlu düşünüyorsa bende Stephen hakkında olumlu düşünüyorum. Geçen sene Taylan yerine kaç maçını izleyip, alalım diye önermiştim. 3’e alabilirdik o dönem. Fener alırsa ciddi üzülürüm ama Morita ile şartları benzerdir. Onu alamadılarsa bunu da pek alabileceklerini düşünmüyorum. Yazın Kanada milli takımı ile de çok iyi bir dönem geçirmiş. 5-6’sı vardır en az.

Toni Kross mubarek.

kross'u begenirim. isini daha dogrusu sahada futbolu akli ile oynayan , disiplinli oyuncular kirmizi cizgilerimden.

goreceli bir durum,
morita kendi ozelinde kendi mensesinde evet benim adima kross kadar faydali kendi oynadigi takimda. daha gelir gelmez takima etki edip belese aldiklari oyuncuyu bir kac aylik performansi yuzunden 5 m dan kapi aciyorlar. *yasi da bilindigi gibi....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt