Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
wakayeme gogusle tamamliyor gozlerim beni yamultmuyorsaUlan top gelene kadar ben memlekete giderim bu topa gidememis
Bu arada direkt gol olmamış zannedersem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
wakayeme gogusle tamamliyor gozlerim beni yamultmuyorsaUlan top gelene kadar ben memlekete giderim bu topa gidememis
Bu arada direkt gol olmamış zannedersem
O da oyun ezberinden dolayı bence. Cica çünkü bu işleri yapmıyordu eski takımında da. Onun oyuna katıldığı bölgeler 2 ve 3. Ama avrupa transferi yapmak istiyorsa zaman zaman dediğin gibi o işe de soyunmalıcicaya ilk yarıda tek eleştirim var o da topla çıkarken saklanması
oyun kurulumuna 1den 2ye geçerken hiç yardım etmiyor
2 ile 3 arası iyi ama tek berkanla çıkamadık kaç kere orada sorumluluk alıp gelmesi lazımdı
Yapamıyor. O daha çok kesici oynuyor, Tjk zaten set hücumu yapabilen bir takım değil hep geçiş hücumu kovalıyorlar.Besiktastada josef yapıyor bunlari
Onu da yapsa zaten 6m euroluk topçu olmazdı muhtemelen. Cicaldau'dan bunu beklemek yanlış olur.cicaya ilk yarıda tek eleştirim var o da topla çıkarken saklanması
2 ile 3 arası iyi ama tek berkanla çıkamadık kaç kere orada sorumluluk alıp gelmesi lazımdı
haruri morita rahat2 gün kaldı nasıl yetişecek?
avrupa için transfer yetişmez artık.2 gün kaldı nasıl yetişecek?
nacizane bir iki sey diyeyim hazir yeri gelmisken,isabet uzun top vs dedigin icin ,biraz acayim kendimce;Özellikle attığı isabetli uzun toplar bana meloyu hatırlattı. Gerçekten alınsa oyun gücü katar takıma
Yap desek yapar, diyor muyuz? Bundan emin değilim.cicaya ilk yarıda tek eleştirim var o da topla çıkarken saklanması
@Hasan Çam morita fb isi yatti galiba. eustaquio ya sulanmaya baslamislar
:crushed:
Toni Kross mubarek.