Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.382
- 24.474
- 3.093
Barış nasıldı bugün?
24 saat forumdasın senin gibi bir üye maçı nasıl izlemez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barış nasıldı bugün?
bizimkiler fatihi begendikleri icin aldilar yaw otesi yok okan sasirtmiyo beniözellikle mi buluyoruz bu herifleri yav
Puan kaybedilince forum asiri anlamda mutsuzluk saciyor.
Sanki CL final kaybettik, siktri boktan zuper ligde 3 macta beraber kaldik.
birisi uyumam diyor, birisi sinir oldum kalp krizi gecircem diyo.
Abi, futbolu bukadar ciddi almayin yaw, futbolun verdigi zevkler, ve acilara kenara koyarsak, acilar zaten daha ust oluyor.
Takim kaybetmis, beraber kalmis bukadar takmayin. Milyon eurolari onlar goturuyor, sizin cebinize birsey girmiyor.
besiktas nasil bonservis verecek yaw. can i bile kiralik aldilarbeşiktaş'a hayırlı olsun diyelim mi
cicaldau bana bizim belhanda için uydurduğumuz 8.5 numara oyuncusu gibi geliyor. 8 giib değil, 10 gibi de değil.Yap desek yapar, diyor muyuz? Bundan emin değilim.
Top çıkarmada diyagonal toplar ve Aanholt da kullanılmalı, Nelsson çok iyi attı mesela Barış'a. Aanholt sallasa o işi yapar.
Btw Cica sanki önde oynasa her hareketi pozisyon olacak gibi, sağ iç yapsın o işi yapacaksa.
Yusuf bize karşı kendini parçalıyor. Hayatta gelmez.babelle yusufu takas edelim bence . yedekten girer
O zaman içelim..
Yarın birşeyler olurmu acep
renktaş haklısın o konuda ama ffpden ötürü devamlı kiralıklar falan . tam bi takım olamadık . pep kaç milyon dolar harcadı o sistemi oturttu oda var .3 senedir uğraşıyor daha bi adım ilerleyemediçünkü ne terim guardiola ne de bizim oyuncular city oyuncuları seviyesinde. boşa uğraş sadece
Beni endişelendiren hocanın üç 8 no ile oynamak isterim düşüncesi. Sizce Gedson bizim orta saha problemimizi çözer mi?Yap desek yapar, diyor muyuz? Bundan emin değilim.
Top çıkarmada diyagonal toplar ve Aanholt da kullanılmalı, Nelsson çok iyi attı mesela Barış'a. Aanholt sallasa o işi yapar.
Btw Cica sanki önde oynasa her hareketi pozisyon olacak gibi, sağ iç yapsın o işi yapacaksa.
Yap desek yapar, diyor muyuz? Bundan emin değilim.