Mustafa Kaval
Sarı Üye
- 12 Ocak 2019
- 971
- 774
- 638
En azından sakat vermiyoruz bence takımı da antremanlarda çok sıkmıyorlar ağır idman olmuyor erken form tutup sonuna doğru düşüş yaşamak istemiyorlar gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bugün kadroya yazmışlar ama yine dakika alamamışBaştan beri çözeceğini düşünüyorum. Hem tempolu hem teknik hem de akıllı muadil bir orta saha zaten ligde yok.
Dar alanda da top alıp kullanmayı iyi beceriyor, alan savunmasında da çok başarılı, geçişleri savunmada da.
Tabii niye skor üretmiyor diye eleştirenler oluyor ama onlara diyecek lafım yok.
Btw ben o işten ümidi kestim, olmayacak gibi.
Net olarak bir şeyler çalışıyoruz idmanlarda ama topçu kalitesi ve mental seviyeleri izin vermiyor çoğu zaman. Bir de yeni bi takımız beraber oynadıkça bazı şeyler yerine oturur ama şu savunmadan top çıkarma işini stoperlere bırakmamak gerekiyor artıkbu arada yaptığımız ilginç paslaşmalar her zaman felaket ile sonuçlanmıyor
bugün o şekilde çıkıp etkili olduğumuz anlarda oldu sayısı az olsa da.
galiba ft o anların büyüsüne kapılıp sürekli yapabileceğimizi sanıyor.
bugün kadroya yazmışlar ama yine dakika alamamış
değişik bir olay. hem vermiyorlar hem oynatmıyorlar. kontrat imzalamaz bu gidişle. benfica adına mantıklı bir yönünü bulamıyorum bu işin.
üstüne para versen Babeli istemezlerbabelle yusufu takas edelim bence . yedekten girer
biz o milyonları harcayamayacağımız için zor iş. istediği transferleri yapsa bile taktiksel meziyet lazım terim başaramaz o futbolu yeterli seviyede oynatmayı. terimin yapması gereken 96-2000 ve 2011-2012 de yaptığı gibi pres futbolu oynatmak. guardiolayı değil klopp u örnek alsın, o futbolu oynatmak daha mümkün.renktaş haklısın o konuda ama ffpden ötürü devamlı kiralıklar falan . tam bi takım olamadık . pep kaç milyon dolar harcadı o sistemi oturttu oda var .
Nando ile uzatmiyacaktin hatayı orda yaptik , uzarmasaydik alırdık.Biz kaleye merti almamakla hata ettik
Yaw neyini cozeceksin cezasi bitti alacaklar adami kadroya zaten nasil.nir an evvel cozulcek.Ya satilcak yada Kadroya donecekMarcao meselesi bir an evvel çözülmeli.