Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En azından sakat vermiyoruz bence takımı da antremanlarda çok sıkmıyorlar ağır idman olmuyor erken form tutup sonuna doğru düşüş yaşamak istemiyorlar gibi

Maçı görevde olduğum için telefondan yarım yamalak izleyebildim ilk yarı iyi kötü 2-0 olmuş olan skoru anında korumak adına taylanı sokması ve daha önce taylan ve berkan ile birbirini bozdukları aşikar olduğunu düşündüğümüz bu ikili, ne zaman yan yana oynasa yeterli verimi alamadığımız ortada iken hala ısrar etmesi sonucunda ben şahsen Kasımpaşa'ya karşı ikinci yarı açıkları fazlasıyla vereceğimizi tahmin etmiştim, umarım bu son olur gerekli takviyeler yapılması gereken yerler muhakkak var ama en önemli transfer hoca olacaktır diye düşünüyorum ısrarla. Fatih hocam’a saygısızlık yapmak asla istemem saygınlığı da tartışılmaz tartışmaya kapalıdır fakat bazı şeyler de ortada. İnanıyorum ki güzel günler göreceğiz. İyi nöbetler saygılar herkese.

Baştan beri çözeceğini düşünüyorum. Hem tempolu hem teknik hem de akıllı muadil bir orta saha zaten ligde yok.

Dar alanda da top alıp kullanmayı iyi beceriyor, alan savunmasında da çok başarılı, geçişleri savunmada da.

Tabii niye skor üretmiyor diye eleştirenler oluyor ama onlara diyecek lafım yok.

Btw ben o işten ümidi kestim, olmayacak gibi.
bugün kadroya yazmışlar ama yine dakika alamamış
değişik bir olay. hem vermiyorlar hem oynatmıyorlar. kontrat imzalamaz bu gidişle. benfica adına mantıklı bir yönünü bulamıyorum bu işin.

bu arada yaptığımız ilginç paslaşmalar her zaman felaket ile sonuçlanmıyor

bugün o şekilde çıkıp etkili olduğumuz anlarda oldu sayısı az olsa da.

galiba ft o anların büyüsüne kapılıp sürekli yapabileceğimizi sanıyor.
Net olarak bir şeyler çalışıyoruz idmanlarda ama topçu kalitesi ve mental seviyeleri izin vermiyor çoğu zaman. Bir de yeni bi takımız beraber oynadıkça bazı şeyler yerine oturur ama şu savunmadan top çıkarma işini stoperlere bırakmamak gerekiyor artık

Irfancan
Boey Marcao Nelsson Anholt
Berkan Biglia
Cicaladau
Morutan Mohomad Kerem

ne kadar ilginç futbol 45 dklık 1 oyun olsa hepimiz morutanın ne kadar müthiş bir oyuncu olduğunu tek devrede 5 atabilecek kadar top oynadığımızı vs söyleyecektik

olacak yani yapacak bir şey yok sancılı süreç yorgunluk vs de var

ben ümitliyim takımdan ama şu saçma sapan babelden mabelden kurtulmamız lazım kılınç varken bu herif niye girer ya

fena oynamadık aslında 3-4 yapardık diagne taylan bireysel saçmalıklardan maçı verdik

bide kondisyoner alınsa yol yakınken iyi olur piriyle olmaz

Muslera yerine bir yerli kaleci alıp onu oynatmak lazım. Bir halta yaramıyor zaten, bari kontenjan israfı olmaz. Bu sene giren girdi, seneye yolları ayırmak lazım.

Bu sene oynadığı maçlarda kendisi yerine bir tane duba olsaydı top çarpardı filan ama yediği gollerden en az birini yemezdik.

renktaş haklısın o konuda ama ffpden ötürü devamlı kiralıklar falan . tam bi takım olamadık . pep kaç milyon dolar harcadı o sistemi oturttu oda var .
biz o milyonları harcayamayacağımız için zor iş. istediği transferleri yapsa bile taktiksel meziyet lazım terim başaramaz o futbolu yeterli seviyede oynatmayı. terimin yapması gereken 96-2000 ve 2011-2012 de yaptığı gibi pres futbolu oynatmak. guardiolayı değil klopp u örnek alsın, o futbolu oynatmak daha mümkün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt