Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puan kaybedilince forum asiri anlamda mutsuzluk saciyor.

Sanki CL final kaybettik, siktri boktan zuper ligde 3 macta beraber kaldik.

birisi uyumam diyor, birisi sinir oldum kalp krizi gecircem diyo.

Abi, futbolu bukadar ciddi almayin yaw, futbolun verdigi zevkler, ve acilara kenara koyarsak, acilar zaten daha cok oluyor.

Takim kaybetmis, beraber kalmis bukadar takmayin. Milyon eurolari onlar goturuyor, sizin cebinize birsey girmiyor.

Puan kaybedilince forum asiri anlamda mutsuzluk saciyor.

Sanki CL final kaybettik, siktri boktan zuper ligde 3 macta beraber kaldik.

birisi uyumam diyor, birisi sinir oldum kalp krizi gecircem diyo.

Abi, futbolu bukadar ciddi almayin yaw, futbolun verdigi zevkler, ve acilara kenara koyarsak, acilar zaten daha ust oluyor.

Takim kaybetmis, beraber kalmis bukadar takmayin. Milyon eurolari onlar goturuyor, sizin cebinize birsey girmiyor.

O zaman içelim..

Yap desek yapar, diyor muyuz? Bundan emin değilim.

Top çıkarmada diyagonal toplar ve Aanholt da kullanılmalı, Nelsson çok iyi attı mesela Barış'a. Aanholt sallasa o işi yapar.

Btw Cica sanki önde oynasa her hareketi pozisyon olacak gibi, sağ iç yapsın o işi yapacaksa.
cicaldau bana bizim belhanda için uydurduğumuz 8.5 numara oyuncusu gibi geliyor. 8 giib değil, 10 gibi de değil.

hem onu oynatıp hem de önde ofansif orta saha kullanmak pek akıl karı değil gibi.

bugun son 20 dk orta sahadaki adamların (taylan berkan) kosacak hali yoktu.basmayı bırak 2 adım önündeki toplara hamle yapamadılar. boyle olunca baskı kurmayı geçtim kasimpasayı durduramadık. gecen senenin son 7 8 maçında da ortasaha böyle olurdu ama gedson tek başına her işi yapıyordu. bize acil gedson gerekli..oraları toplayacak adam yok.. bunu berkan veya cica yapamaz.

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

3 senedir uğraşıyor daha bi adım ilerleyemedi :asd: çünkü ne terim guardiola ne de bizim oyuncular city oyuncuları seviyesinde. boşa uğraş sadece
renktaş haklısın o konuda ama ffpden ötürü devamlı kiralıklar falan . tam bi takım olamadık . pep kaç milyon dolar harcadı o sistemi oturttu oda var .

Top çıkarmada diyagonal toplar ve Aanholt da kullanılmalı, Nelsson çok iyi attı mesela Barış'a. Aanholt sallasa o işi yapar.

Btw Cica sanki önde oynasa her hareketi pozisyon olacak gibi, sağ iç yapsın o işi yapacaksa.
Beni endişelendiren hocanın üç 8 no ile oynamak isterim düşüncesi. Sizce Gedson bizim orta saha problemimizi çözer mi?

Aslında Karagümrük'ü razı edebilsek Biglia bizim oyuna cuk diye oturur aam mlum sebeplerle bize vermezler işte. Olabilse iyi olurdu. Ayrıvçca sahadaki her oyuncu genç olmaz gençlik aşısı çok önemli bizim açımızdan ama eksi yönleri de var.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bugün morutan vardı orada işte

gedson olsa tamam o gelsin deriz de bugün morutan gelmiyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt