Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 29.579
- 12.552
- 2.868
Geçen seneye göre daha leş bir futbol var (ligde)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rankın silinmiş kanka hile mi açtınfcsb 4 yemis clujden. becali sene sonu dagitir takimi
Kornerden direkt yedi kimse vurmadanyok kotu mu yedi izlemedim
Popescu yu çekelim hemen hazır kaosstaykenfcsb 4 yemis clujden. becali sene sonu dagitir takimi
okan giresunda yediği golleri burda da yeseydi yeni sezona intihar ederek başlardı.Okana guvenmeliydik sovduk movduk ama gelisime acik ve en kotu simdiki Muslera kadar oynar
:d gece modu yuzunden saniyordum bende. bir gece de apoletsiz kaldikrankın silinmiş kanka hile mi açtın
İşte niye Gedson diyorlarBi ara ortalama pozisyonlara bakmıştım harbi 3-4 oyuncu aynı alanlarda dolaşmış hep. Cica olmayınca doğru sol iç kullanan başka adam yok takımda resmen bu da top dolaştırmamızı engellyior
bu morita okadar iyi topçu mu cidden. japonyadan nekadar iyi bi önlibero çıkabilir ki, açıkçası şüpheliyim.
Ne Kadar türk oyuncu oynarsa kalite o kadar düser, seneye daha da kötü olurGeçen seneye göre daha leş bir futbol var (ligde)
Taylan yüzünden, Berkanla yine çakıştılar ve ne top kaptı ne de pas attı
Başka sebepler sayanlar da olabilir ama bence temel sebep Taylandı zaten yaktı da bizi sağolsun.
Cicaldau takımı önde tutuyordu, her pası tehlike adamın, attığı gol öncesi Kerem'i kaçırıp ceza sahasına girmesi derslik hareketti.
gsc efsanesi olacakken bir gecede operasyon çekildi:d gece modu yuzunden saniyordum bende. bir gece de apoletsiz kaldik
3 senedir uğraşıyor daha bi adım ilerleyemedipas oyununu eleşiriyoruzda bu sistem ön libero gelince oturur ancak . hocanın oynatmaya çalıştıgı taktik iyi ama örnegin manchester city belgeseli var izleyenler vardır . pep ilk senesinde cok cok kötüydü pas hataları defanstan cıkarken yenilen goller falan. suan hoca inat ediyor bundada yanında olmalıyız bence zaman zaman başarıyor takım bunu ama oyuncular genç ve daha birbirlerine alışık değiller takım bi tamamlansın bonservisli oyuncularla zamanla oturur sanırım oyun olarakta.
çünkü ne terim guardiola ne de bizim oyuncular city oyuncuları seviyesinde. boşa uğraş sadece