Çetin Gürzap
Kırmızı Üye
- 25 Haziran 2009
- 2.488
- 3.260
- 1.893
Haftaya Pazar hazırlık maçı iyi oldu Morutan ve olası yeni transferler takıma alışır bir tık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence yanlış hem Ömer hem de Emre ile sözleşme uzatmak. Olmuyor çünkü. Girdikten sonra hiçbir fayda göstermedi.Ya 7 milyon maaş vermeyeceksin başka sol bek alacaksın ya da Ömer olacak.
Bu işin oluru bu.
Yok yav Diagne saçmalamasa 5-0lık maçtı, Paşa bir şey oynamadıMaci izleyemedim ama ilk yarida olan oyun ile Cica ve Morutan bizi ayakta tuyuyormus adminim dogru mudur
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Haksiz rekabeti eline aliyor gibiFenerin gol yememesinin temel sebebi Altay
Çocuk çok iyi oynuyor, hakkını yemeyelim.
Bulduklarından fazla pozisyon veriyorlar her maç.
2.yarı bu kadar düşmemiz neye bağlı ben çözemedim. Cicanın çıkması bu kadar etkilememeli yavYok yav Diagne saçmalamasa 5-0lık maçtı, Paşa bir şey oynamadı
Set hücumundan bir tane net pozisyonları var o da Hajrodinovic'in dışarı giden topu.
birde bazi renktaslar biz lazioyu yenebiliz yazmistilar. bu takim degil lazioyu empoli bile yenemez
2 eylül 00:00da verilecek liste son daha değişmiyor anca devre arasındauefaya bildirmek için 2 gün kalmış bilgisi dolanıyor 2. maç için ayrı liste mi veriliyor yoksa bildiremediğini bir daha oynatamıyor musun
Taylan yüzünden, Berkanla yine çakıştılar ve ne top kaptı ne de pas attı2.yarı bu kadar düşmemiz neye bağlı ben çözemedim. Cicanın çıkması bu kadar etkilememeli yav