Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 29.579
- 12.552
- 2.868
Transfer dönemi bitsin ,yerli kuralı rafa kalkacak
Yazın bunuda
Yazın bunuda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hepimizin etrafında var sanırım böyle birileri :-)Tam futboldan nefret eden Amcam gibi konustun.
Gider o sinirle bize 5 patlatir.Laziodur inşallah
Ben ilk yarıda da dedim. Takım da sistem 0 bireysel beceriyle birşey olursa oluyor.ne kadar ilginç futbol 45 dklık 1 oyun olsa hepimiz morutanın ne kadar müthiş bir oyuncu olduğunu tek devrede 5 atabilecek kadar top oynadığımızı vs söyleyecektik
olacak yani yapacak bir şey yok sancılı süreç yorgunluk vs de var
ben ümitliyim takımdan ama şu saçma sapan babelden mabelden kurtulmamız lazım kılınç varken bu herif niye girer ya
Kaani 3-4 sene neredeyse her hafta izledim. Öyle 6-8 m edecek adam degil.Nelssonun 7 ettiği yerde kaanda beş çok rahat eder.şampiyonluk gidecek hala kaan gibi adamı istemeyyenler var.
Çok enteresan düşünceye sahip taraftarımız var.Kaan en baştan alınsaydı aynı kişiler emin ol kaanı överlerdi.Şimdi almadığımız veya alamadığımız için beğenmemezlik yapıyor.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dün fb ye Paços de Ferreira'lı bir oyuncu yazdılar Stephen Eustaquio adı. Fm profili iyiymiş bayağı. Nasıl oyuncudur ne söylersin? Hep biz mi scoutluk yapacağız iyiyse bu sefer biz fb nin elinden kapalım.İhtiyacımız olan oyuncu Gustavo Cuellar tam bir dos aynı zamanda teknik ama maaşı yüksek Al Hilal de
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bocalı Compuzano’yu bize yedirirler mi ? Geçen sene izlemiştim fena değildi ama Cuellar kadar teknik değildi sanırım.İhtiyacımız olan oyuncu Gustavo Cuellar tam bir dos aynı zamanda teknik ama maaşı yüksek Al Hilal de
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Milli takımdan izin alıyorlarMilli olan topculari nasil alacagiz
Galiba transferde burda olmalilar oyle bi kural vardi
Gedsonun gelisini hatirlayin islak imzayi vermese transfer olmuyordu
Ohaaaa be, vallah bizim Marcao veya Luyi yapsa direk Penalti ve kirmizi Kart !
Gider o sinirle bize 5 patlatir.
Bu yönünü geliştimesi gerek. Bunu yapabilirse oyunu seviye atlar. Taylan öğrenmeye açık bir oyuncu, ben oldum havasına girmediyse bu yönünü çalışarak geliştirebilir.taylan'da first touch kötü
topu kaybettiği pozisyonlarda bu özelliği davetiye çıkarıyor hataya
Ligimizden bir takıma kiralık gidebileceğine ilişkin güvenilir olmayan bir duyum vardı. Kiralık falan giderse İstanbul takımlarından birine gider.kadroda olmaması bana da yolcu olabileceğini düşündürdü