Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne kadar ilginç futbol 45 dklık 1 oyun olsa hepimiz morutanın ne kadar müthiş bir oyuncu olduğunu tek devrede 5 atabilecek kadar top oynadığımızı vs söyleyecektik

olacak yani yapacak bir şey yok sancılı süreç yorgunluk vs de var

ben ümitliyim takımdan ama şu saçma sapan babelden mabelden kurtulmamız lazım kılınç varken bu herif niye girer ya
Ben ilk yarıda da dedim. Takım da sistem 0 bireysel beceriyle birşey olursa oluyor.

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nelssonun 7 ettiği yerde kaanda beş çok rahat eder.şampiyonluk gidecek hala kaan gibi adamı istemeyyenler var.
Çok enteresan düşünceye sahip taraftarımız var.Kaan en baştan alınsaydı aynı kişiler emin ol kaanı överlerdi.Şimdi almadığımız veya alamadığımız için beğenmemezlik yapıyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kaani 3-4 sene neredeyse her hafta izledim. Öyle 6-8 m edecek adam degil.
2.5 a alabilirdik her sey hazirlanmisti. O eski dy yönetim bitirmedi

Bugün hiç transfer haberlerine bile bakmadım. Bir haber de yok sanırım zaten ama düşündüğüm tek bir şey var.

Fatih
Omar
Yedlin
TAYLAN
Emre Akbaba
Babel
Falcao
Diagne

Yarın hemen gönderilsin.

Özellikle geçen sene 3 ayda Xavi ilan ettiğiniz 26 yaşında 10 maç üst üste oynayınca yorgunluk tribine giren sakatlanan Taylan’ı hemen gönderelim.

Gerçekten artık burada ya da dışarıda Taylan’ı öven, düzelir diyen kişilerle de futbol konuşmayı bırakırım.

Taylan’ın başımızı ağrıtacağını da defalarca kez söyledim.

Yabancı kuralı vs muhabbetini de kimse hiç boşuna bahane etmesin. Bu takımın Fernando’dan beri orta saha sorunu yaşadığı bu kadar barizken sağ sol kanat ile uğraşmak yerine Haziran ayında bu transferi bitirmek gerekiyordu.

Kaleciyi yerli yap 6 numara yabancı olsun. Emin olun daha az gol yeriz.

Bence takim gayet iyi yolda kesinlikle enseyi karartacak bir durum yok. Bu sene sampiyon oluruz olmayiz ama iyi bir transfer donemi gecirdik. Devre arasinda da ayni bu sekilde 2-3 tane daha yetenekli genc bulup 20-25 milyon eurolara varan satislar yapabiliriz 2-3 seneye.

Galatasarayin artik Balkanlarda Bulgaristan, Romanya, Makedonya, Bosna Hersek, Sirbistan, Macaristan, Guneyde de, Misir, Cezayir ve Fasta us kurup yetenekli oyuncuyu 18 yasindan takibe almasi lazim. Buralarda bizim seviyemizde takim yok. Nasil Brezilyalilar Portekiz ligini basamak olarak kullaniyor bu ulkelerdeki yetenekli oyuncular da burayi kullanabilir.

Ohaaaa be, vallah bizim Marcao veya Luyi yapsa direk Penalti ve kirmizi Kart !

Bunlar namussuz..
Abartmıyorum hergün bu şerefsiz namussuz federasyon ve kurulları için açıklama yapılmalı.Hala gerekli sert tepkiyi vermiyoruz.

Bu şerefsizlikleri gördükce medyadaki şerefsiz Galatasaray düşmanlarını gördükce çıldırıyorum.
Bunlara en güzel tokadı atacağımız yerde saha içindeki oyunu gördükce kahroluyorum..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Transferden çok takımın ciddiyete disipline ihtiyacı var. 2 senedir bizim kadar bireysel hata ile gol yiyen takım yok. Kalecisi ısrarla pas hatası yapar stoperi her maç kalenin önünde 2-3 kere çalim atar. Lazio Marsilya ya yapsınlar bakalım ne olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt